čtvrtek 19. února 2015

!2014!

Dobré ráno!
Konečně jsem tak nějak splnila plán - napsat v polovině února článek o svém úspěšném roce 2014. Do tohoto roku jsem vstupovala s pocity, že to bude nejlepší rok mého života a prozatím rozhodně byl! Byl to přelomový rok, tak moc skvělý a plný změn, že jsem ve výsledku snad i byla ráda, že už je u konce :D.

Začátkem roku jsem zažila svou první plesovou sezónu. Parket byl mým nejlepším přítelem a opravdu to bylo skvělé. Navíc jako maturant to mnohem víc prožíváte, protože si myslíte, že před tím velkým učením jsou to poslední možnosti, kdy se pobavit s alkoholem...
Nakonec jsme z maturitních nervů s kámoškami pod vlivem skončily v polovině svaťáku a domů nás vezla policie (kamarádky známí).


Posledním plesem byl ten můj, aneb nejlepší den mého života! Nikdy jsem nebyla tak šťastná, jako když jsem viděla všechny své blízké pohromadě, usmívat se, tancovat, bavit se... Škoda, že to je jen jednou za život.
Celý článek.


Dalším super dnem bylo poslední zvonění. Vyrobila jsem punková trička a vyrazilo se do ulic. Pár lidí se mě i leklo :D!

MATURITA, která následovala, byla životní zkouškou a já jí zvládla s vyznamenáním, jako jediná ze třídy! Vůbec jsem nechápala jak se to mohlo stát, obzvlášť jak jsem mohla dostat jedničku z tématu, u kterého jsem měla pocit, že ho vůbec neumím, ale asi mi vesmír chtěl ukázat, že i když si myslím, že jsem v koncích, tak ty vědomosti tam někde jsou. To byl další z mých nejšťastnějších dnů, připadala jsem si jako nejchytřejší člověk na světě :D!

Po maturitě jsem zvládla přijímačky na svůj vysněný obor (to jsem ale fakt nevěděla, do čeho jdu!) a mohly začít ty nejdelší prázdniny v životě.

pondělí 2. února 2015

Lednové utrácení

Krásný začátek týdne ♥!
Je mi moc líto, že jsem se celý měsíc nezvládla na blogger ani podívat, ale tak nějak jsem si uvědomila, že konečně mám ten hektický život, který jsem si vždycky přála a už to není o přežívání, než přijde něco lepšího ale o prožívání každého dne :). A to tvrdím bez jakékoliv zamilovanosti nebo zakoukání do nějaké osoby :D! Samozřejmě také si postěžuji, že někdy nestíhám jíst ani spát, nemám čas na kamarády a rodinu, stresuje mě škola i práce, ale čím déle takhle žiju, tím víc tak žít chci :).

Upřímně dlooouho jsem doufala, že se to s blogem vrátí do starých kolejí. Má se to však tak, že ani když jsem se v létě týden nudila, nedokázala jsem si k tomu psaní sednout. Začínala jsem s tím, že budu psát o lacích, bez fotek svého obličeje, bez osobních informací a postupem času došla k závěru, že sice jsem byla opravdový milovník kosmetiky, do teď raději jdu do parfumérie než do butyku, jen už nemám potřebu to sdělovat světu ani si o tom číst a mnohem radši bych psala o svém životě a vysokoškolských zážitcích, tedy to tu změnila na osobní blog (s občasnými recenzemi, protože jsou produkty, o kterých vás prostě informovat musím!).
Sama si raději přečtu vtipný článek ze života nebo fitness tipy, než o nejoblíbenějším pudru bloggerky, což je stejně v drtivé většině případů Stay Matte :D.

Co z toho celého tedy vyplývá? Neskutečně moc si vážím svých pravidelných čtenářek a už jen díky nim, se budu moc snažit dát dohromady alespoň pár článků do měsíce, které budou (doufám) zábavné, velmi obsáhlé a plné fotek! Celou dobu jsem měla zafixováno, že u blogování platí že kvantita vítězí nad kvalitou a kdo přidává články denně, má největší úspěch... I kdyby, tak teď tu zkrátka zavládne kvalita :D! No a už konečně k dnešnímu tématu...

Už tak půl roku jsem občas vyfotila nějakou novinku, co jsem si koupila, ale většinou na to zapomněla. Letos jdu do sebe a snažím se fotit všechny nakoupené novinky, sice mobilem, s hroznou kvalitou a ani hodinová úprava v programech to moc nezachránila, ale budiž. Pojďme se podívat, za jaké prkotiny životně důležité věci utrácím těžce vydělané peníze...

Moje snad úplně první útrata v Sephoře - voňavka Desigual fun. Máte nějakou vůni, u které si řeknete - tohle jsem prostě já!? No tak tohle není ona, ale už jsem velmi blízko, "té mojí", je od stejné značky, jen má název sex, což není vyloženě problém, ale přece jenom by to mohlo působit trochu... Má fialový obal a byla dražší :( a že to je ta pravá, jsem zjistila až potom, co jsem celý den nemohla přestat čichat k rukávu, kam jsem si jí stříkla, snad brzy bude má :))! Každopádně s touhle jsem také spokojená, jsou si celkem podobné :). A druhou věcí je peněženka od Vietnamců, tu předešlou jsem lehce rozervala, lehce podnapilá :D...