pátek 28. prosince 2012

Gliss Kur - Regenerační šampon a péče

Přeji vám příjemný pátek :).
Už je to docela dlouho, co tato černá řada byla hitem reklam a já jí hrozně chtěla vyzkoušet. Tyto dva kousky jsem si pořídila na začátku prázdnin. Šampón už je skoro u konce, tak nastal čas na článek.


1) Ultimate repair šampon - je vhodný pro velmi poškozené a suché vlasy. Obsahuje trojnásobnou koncentraci komplexu tekutého keratinu a měl by odstranit dokonce i extrémní poškození vlasů - na povrchu i uvnitř vlasu. Slibuje o 95% menší lámavost, více lesku a lepší odolnost vlasů.

Mně šampon moc hezky voní, je to sice chemická vůně, ale cítím z něj kokos nebo něco podobně sladkého. Bála jsem se toho, že obsahuje silikony, ale opravdu velmi mile překvapil. Vlasy se mi po něm mastí mnohem méně než po ostatních šamponech, které silikony ani neobsahují. Po delším používání mám vlasy opravdu zregenerované, obzvlášť u kořínků jsou hezky vyživené, délky jsou jemnější a lesklejší. Vlasy jsem měla opravdu zničené, tak jsem něco takového potřebovala, teď ale zase nějaký čas budu používat nesilikonové. Kdo ale opravdu potřebuje záchranu, můžu doporučit :).

2) Ultimate repair regenerační expres balzám - opět určený pro velmi poškozené a suché vlasy. Stejně jako šampon obsahuje komplex tekutého keratinu. Měl by okamžitě usnadňovat rozčesávání vlasů a odstranit až extrémní poškození vlasů. 

Tohleto je opravdu malý zázrak. Dá se použít jak do ručníkem vysušených tak do suchých vlasů, což považuji za plus, jelikož často zapomenu použít kúru, když jsou vlasy ještě vlhké. Většinou ho aplikuji už na suché vlasy a opravdu je krásně zjemní, navíc voní stejně hezky jako šampon. Má super rozprašovač, kterým stačí párkrát stříknout a máte vystaráno. Téměř neubývá a to s ním rozhodně nešetřím.

Na závěr bych řekla, že opravdu poškozeným vlasům pomůžou leda tak nůžky. Ale pokud se jich bojíte stejně jako já, tahle řada vám zajistí zdravě vypadající vlasy a postupem času i lepší kvalitu vlasů.

37 komentářů:

  1. Já testuji zrovna modrou řadu a jsem zatím spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Se šamponem mám zkušenosti a vyhovoval mi, ale nejvíce mám oblíbenou tu žlutou řadou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, asi je vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Šampon jsem v Rossmannu viděla i v miniaturce, která by se na vyzkoušení mohla hodit :).

      Vymazat
  4. Nad glis kurem často přemýšlím a vždy nakonec zvítězí balea nebo něco z lékárny..ale podle tvé recenze nebude špatný, takže třeba vyzkouším :ú

    OdpovědětVymazat
  5. já mám teď poškozené vlasy od barvení docela dost, ale nůžky se prostě zamítají, tak díky za tip :) To balení vypadá krásně

    OdpovědětVymazat
  6. Sprej stále mám, šampón už ne, ale oboje bylo super!

    OdpovědětVymazat
  7. Mě Glisskur moc nenadchl. Mastí se mi po něm hodně vlasy :(

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Glisskur je bezkonkurenční kosmetika.. měla jsem d nich balzámy na vlasy a jsou skvělé ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám jsem ještě nevyzkoušela, tak snad někdy příště :).

      Vymazat
  9. Mám moc ráda šampony z této řady,zkoušela jsem ten oranžový a byla jsem s ním moc spokojená, ale ten černý jsem ještě nezkoušela, ale určitě ho taky někdy vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  10. ja som teraz dostala na Vianoce celú Fialovú sadu GLISSKUR a je tiež skvelý :)
    inak pozývam ťa ku mne na blog :) práve tam prebieha GIVEAWAY budem rada ak sa zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  11. Používám asi 4 výrobky z téhle řady a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci ještě sehnat ten olejíček z této řady :).

      Vymazat
  12. Taky vlastnim tenhle balzam a sampon, s balzamem jsem naprosto spokojena, sampon neni moc velky zazrak:) K vanocum jsem dostala masku na znicene vlasy Wonder, tak uvidime jaka bude:)

    OdpovědětVymazat
  13. Mne pomáhajú len oleje, žiadne gliss kury bohužiaľ.
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Taky momentálně používám :-) Že by byl nějaý extra výsledek, to se říct nedá, ale je to drogérková kosmetika, tak nemůžu čekat zázraky :-)

    OdpovědětVymazat
  15. ja by som sa bala ze mi to zamasti vlasy ten balzam :D inak z tejto rady som mala oplschovaciu masku a bola super! :) teraz mam nieco ako 19 repiar ci ako a moc sa mi nepaci :-/ teda dako nepomaha :D tak ako predosle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho stříkám jenom do délek, ke kořínkům bych ho také nedala :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.