neděle 30. prosince 2012

Wellness & Beauty - Tělové máslo kakao a jojoba

Krásné odpoledne :).
Jelikož je toto můj 100. článek, tak jsem se rozhodla ho věnovat svému objevu roku. Letos jsem v objevech kosmetiky moc velké štěstí neměla, ale toto byla trefa do černého :).

Objem je 200 ml. Konzistenci má jako našlehané máslo. Koupila jsem ho hlavně kvůli kakau, které bohužel zas tak moc cítit není, ale je to velmi jemná, sladká vůně, možná trošku vanilková.

Krásně se roztírá, není problém ho rozetřít i třeba hned po koupeli. Hned se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Naopak pokožka je ihned zhydratovaná bez pocitu mastnoty a ulepenosti, jako to často bývá u výživných mlék.

Netrpím moc suchou kůží, jediné s čím mám problém jsou suché lokty, kterých mě zbavil tak po 2-3 namazáních. Slaďoučkou vůni ze sebe přestávám cítit až tak po pěti hodinách. Zítra ho ještě můžete v Rossmannu sehnat za 49,- normálně stojí kolem sedmdesáti korun, ale za to co umí, je to pohádková cena :).



Složení:
 AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL DISTERATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PARFUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STERAOYL GLUTAMATE, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, LINALOOL, ETHYLPARABEN, CARAMEL, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CI 16035

V prvních příčkách obsahuje glycerin, bambucké máslo a kakaové máslo. Na druhou stranu obsahuje snad všechny parabeny, které znám, což by pro někoho mohl znamenat problém, ale já to neřeším. Pro mě to je jednička tohoto roku :).

8 komentářů:

  1. vypadá krásně, ale do zítra se do Rossmannu bohužel nedostanu, ale jak se znám, stejně tam udělám nákup vždycky, ikdyž slevy nejsou

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle krém by mi určitě voněl a ta cena je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda jen, že se nedá očuchat v obchodě a zjistíš to až doma.

      Vymazat
  3. Já tento produkt neznám, protože u nás Rossmann nemáme ale je to moc super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. My ho teď máme a je opravdu super :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.