pondělí 14. ledna 2013

Holení s Baleou

Přeji krásné pondělí,
nejprve bych chtěla napsat, že tyto výrobky používám už léta, určitě je někde něco lepšího, ale já jsem vážně spokojená a jen občas zkusím něco jiného :).


Pěna na holení - je asi nejlevnější pěna, kterou můžete sehnat, stojí do padesáti korun a i když je maličká, strašně dlouho vydrží. Já mám teda to štěstí, že chlupy na nohou mi jdou vidět až tak po týdnu, takže to nemusím hrotit jako ostatní, ale i tak nechápu kde se ta pěna v ní pořád bere. Vůně není nic moc, prodávají i lepší, ale podle mě zrovna pěna není věc, do které by člověk musel investovat, pokud nemá nějakou supercitlivou pokožku :). Za vyzkoušení určitě stojí a tak na 99% budete překvapené kolik toho v ní je :).


Žiletky - také stojí kolem padesáti korun a je jich tam pět. Od ostatních jednorázových žiletek, které jsem zkoušela vydrží mnohem delší dobu ostré i nějaké dražší značky překonaly. Jediný problém mám s místy, kde mi zarůstají chloupky, což budu muset vyřešit buď sudocremem, nebo nějakou lepší žiletkou, ale i když jsem měla drahou od Venus, tak mi to nepomohlo :(.

Co používáte na holení vy :)?

24 komentářů:

  1. Tuhle pěnu mám taky, je super! A pak je super a levná ještě Cien z Liedlu, ale nemají ji vždycky a všude:) Jinak já jsem na tom stejně, taky si nohy nemusím holit obden, za což jsem fakt vděčná:) A strojek používám Venus a nedám na něj dopustit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to děkuji za tip, my tady máme jen takový mini Lidl, třeba se tam najde :). Od Venus jsem měla takovou tu zelenomodrou žiletku a nic moc no. Sice jsem jí skoro necítila, ale s tím zarůstáním byl problém i tak :(.

      Vymazat
  2. Já používám Niveu sprchový gel + holení a ten je super, hezky pění..a jinak nějaká ty Venus holítka

    http://brunettegirldiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě nenarazila na sprcháč, který by mi nějak dobře pěnil, tak děkuji za tip :).

      Vymazat
    2. s Nivea sprchacem souhlasim. :)

      Vymazat
  3. Já používám na holení jakoukoliv pěnu, takže i přítelovu a musím říct, že je mnohem lepší než ty dámské :\
    Holítko používám jedno - z Tesca, přímo jejich Satin Care a jen vyměňuji hlavice. Jsou tam 4 a stojí to kolem 100,- ale když máte štěstí tak jsou v akci za 50,- nebo i za 30,- Kč :))) A vydrží déle, mají 3 "žiletky?" a takovej ten hlaďounkej proužek. Jsem s nimi spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď taky vzala přítelovu od Oriflamu, oni mají ty citlivý tlamičky, takže žiletky i pěny jsou pro pány mnohem lepší, asi taky přejdu na pánské žiletky jako už spousta bloggerek :D. Do Tesca se bohužel dostanu tak jednou za půl roku, takže štěstí na akci mít určitě nebudu :D.

      Vymazat
  4. také si musím pořídit nějakou pěnu na holení :) nikdy jsem žádnou nepoužívala, vždycky nohy jen namydlila mýdlem a oholila :) od baley si určitě nějakou pořídím :) a holítka používám modré jednorázové.. kde je jich deset a stojí do 50kč :) jsou asi z penny nebo z lidlu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má i hezké vůně, takže si určitě vybereš :).

      Vymazat
  5. Pěnu ad Balei jsem ještě nezkoušela (ale mohla bych ji zkusit), já používám léta pěnu od Gillete a jsem spokojená, jen je dražší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem měla když jsem začínala a nějaký veliký rozdíl v pěnách opravdu nevidím :).

      Vymazat
  6. Já na pěny na holení moc nejsem. Používám spíš sprchový gel. A holítka od Venus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych to tak chtěla mít, ale to bych se pak asi uškrábala :D.

      Vymazat
  7. Pěnu moc nepoužívám...svědí mě nohy totiž i s ní i bez ní, takže potom musím vždy akorát nohy natřít a je to v pohodě..a žiletky mám taky tyto..jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  8. budu se cítit jako ostuda, ale holím se pouze se sprchovým gelem :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já Baleu jako značku zbožnuju :)
    Pěnu na holení sice moc nepoužívám,
    koupím si ji občas jen v létě,
    jinak používám normálně sprchový
    gel.. Jednou jsem ale měla od
    Baley Broskvovou pěnu, a ta TAK
    voněla! A asi jen za nějakých
    40,- prostě bezkonkurenční :))

    www.dittag.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí mám taky moc ráda, často jsou výrobky i kvalitnější, než se zdají i podle ceny a když už člověk šlápne vedle, za tu cenu ho to nemrzí :).

      Vymazat
  10. Používám už léta Venus, ale určitě vyzkouším tuto pěnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku nic nedáš, zas tak tolik nestojí :).

      Vymazat
  11. ja si už nejakú dobú kupujem "len" túto baleácku. ale táto mi veľmi sušila nohy, tak som sa vrátila k jej broskyňovej sestre.
    no a v lete som skôr sadista a používam strojček, v zime Venus a toto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem si vysušení nějak nevšimla, ale celkově na suchou kůži, kromě rukou netrpím :).

      Vymazat
  12. Ja používam sprchový gél od Nivey, ktorý je určený aj na holenie. Žiletky používam tuším od Wilkinson. Teraz som si kúpila epilačný strojček Braun Silk epil 7, ktorý sa dá používať vo vani, ale zarastahú mi s ním trochu chĺpky, tak dúfam, že sa to časom upraví, keďže som za neho dala 110 € :/ :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.