pondělí 7. ledna 2013

Schwarzkopf - 3x výrobky taft

Krásný večer :).
Celé vánoční prázdniny jsem se snažila poctivě testovat tyto tři výrobky, které jsem vyhrála u Péti. A jelikož si žádné crazy účesy nevytvářím, zapojila jsem do svého testování i muže :D.


1) Complete mousse - je pěna, která se vtírá do ručníkem usušených vlasů. Měla by chránit před teplem a zajistit vlasům objem. S objemem musím souhlasit. I když jsem už vlasy měla mastné a byl čas na umytí, díky pěně si stále držely svůj tvar. Vlasy jsou po jejím použití trochu hrubé na dotek, ale to tak u přípravků chránící před teplem bývá. Žehlení mi s ní šlo o malinko líp a řekla bych, že rovné vlasy i o něco déle vydržely.

2) Chaos paste - aneb malinký zázrak. Já jsem jí používala po vytvoření drdolu abych si vlasy uhladila a netrčely všude možně. Takhle vydržely skoro celý den. Navíc má matující efekt, takže na rozdíl od vosku na vlasy se mi vlasy nelesknou. Více na konci článku.

3) Complete hairspray - ve sprejích se zrovna moc nevyznám, ale s tímhle mi účesy drží rozhodně líp než bez něj. Myslím si, že by byl dobrý i na kratší vlasy pro vytvoření rozcuchu.

A tady už se představuje můj obětní beránek v akci s pastou :D:



Jak můžete vidět, s pastou určitě nějaký ten crazy účes vytvoříte. Je fakt, že se to docela ve předu rozpadalo, ale základ držel dobře. Kdybych třeba použila i sprej vydrželo by to v tomhle stavu. Já se snažila neplýtvat :D. Jenom bych ráda upozornila, že chudáček pastu z vlasů vymýval asi čtyřikrát a stejně vlasy ještě vypadaly mastně, takže na to bych doporučila nějaký hodně dobře čistící šampon a nechat ho déle působit.

Všechny tři výrobky využiju dobře, jak na tepelnou úpravu tak na nějaký ten drdůlek pro fixaci. Od té doby co je mám, mi připadá divné, že jsem bez něčeho takového žila a celý den kontrolovala, jestli se mi účes nerozpadá. S touhle výbavičkou můžu naprosto s klidem vyrazit z domova :).

14 komentářů:

  1. Ta pasta teda koukam:-) super

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Podle fotek drží dobře! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s výdrží už to tak slavné není, ale pokud použiješ lak tak jo :).

      Vymazat
  3. Škoda, že nejsi vidět s tím účesem celá! Řekla bych, že by ti ve skutečnosti i mohl slušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nejsem já, takový háro bych si na hlavu udělat nenechala :D.

      Vymazat
    2. To jsem ale blboun, kdybych si všechno raději pořádně přečetla :D

      Vymazat
    3. To nevadí :). Třeba mi jednou rupne v hlavě a taky se na blogu ukážu s něčím takovým :D.

      Vymazat
  4. Super! Pasta vypadá úžasně :)
    Nicca,

    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Na tu pastu už dlouho koukám a chtěla jsem si jí koupit, ale teď nevím, nechci mít 4 dny mastnou hlavu:-D jinak ten lak jsem tky zkoušela a byla jsem s ním spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když s ní nebudeš vytvářet takovéhle účesy, ale jenom uhlazovat vlasy např. do drdolu, tak jí smyješ naprosto v klidu :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.