sobota 20. dubna 2013

Top tři, které si vždy koupím znovu

Přeji všem krásnou sobotu :),
ještě než přejdu k dnešnímu tématu, pravidelní čtenáři si mohli všimnout, že jsem předělala design, líbí se vám :)? Také jsem se nakonec rozhodla založit stránku na facebooku, ač se mi to ze začátku zdálo zbytečné, nakonec jsem si všimla, že mě často zaujme nějaká blbinka nebo kosmetická novinka, kvůli které je zbytečné psát článek, tak uvidíme, jak mi to půjde :).

Vždy, když si nějaký kosmetický produkt oblíbím, nikdy si ho nekoupím znovu, protože mě baví testovat a objevovat. Přesto jsem doma našla tři výrobky, které si budu kupovat nejspíš do konce svého života a budu je všem doporučovat s čistým svědomím.

























1) Balea - vazelína - skvělý výrobek na jakákoliv suchá místa. Pokožku nevyživuje, pouze ji promastí, takže např. na obličej bych jí nedoporučila místo normálního krému, protože se nevsákne. Vsákne se pouze do míst, která jsou extrémně suchá, což jsou u mě paty, lokty a také nehty. Jeden čas jsem jí používala i pod makeup. Makeup drží na místě celý den, ale hodně jsem se leskla, takže to chce mít u sebe stále pudr. Také zvyšuje intenzitu odstínu a makeup vypadá tmavší, oční stíny na ní krásně vyniknou :).

2) Amica - suchý šampon - už jsem ho použila několikrát a stále ho tam je hrozně moc, vydrží opravdu dlouho a opravdu funguje! Mastné vlasy promění v "umyté". Jediné co mi moc nevyhovuje je, že je pudrový a často mám bílý prášek všude možně, takže bych si možná měla koupit ten ve spreji, ale už jsem si na něj tak zvykla, že stejně vždy sáhnu po tomhle, za pár korun. U tohoto výrobku je šance, že ho přestanu používat, když se mi přestanou mastit vlasy :D

3) Nivea  - Creme - tady toho asi moc psát nemusím. Většina z nás jí má doma. Používám jí hlavně na obličej, když ho mám opravdu přesušený. Krásně pleť promastí a ani mi nepřipadá, že bych se nějak extrémně leskla. Mám nejmenší balení a také už pěkně dlouhou dobu. Víc než účinky se mi na výrobku líbí balení a příjemná nevtíravá vůně :).

Na jaké výrobky nedáte dopustit vy :)?

29 komentářů:

  1. na začiatok musím pochváliť nový dizajn blogu ! :)) jednoducho krásny:)
    a na niveu nedám ani ja dopustiť:) kupujem si ale tú z rady Soft :))
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Nový design je fakt moc pěkný... :)
    Amica šampon jsem chtěla vyzkoušet, ale trochu se bojím, abych z toho nebyla moc bílá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), vlasy po něm bílé nemám, jenom občas obličej :D, ale jde to dobře dolů :).

      Vymazat
  3. Vazelínu používám na paty a je to výborná věc :) Jinak moc chválím nová vzhled blogu, vypadá krásně, jsi šikulka Rory :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten suchý šampon asi vyskúšam (:

    OdpovědětVymazat
  5. Niveu a amicu kupuji také neustále dokola :)..a na tu vazelínu musím kouknout..potřebovala bych něco učinného na paty, lokty a ruce..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jediná chyba toho suchého šamponu je jeho "vůně". Mně teda nevoní :) Ale jinak je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je taková zvláštní, ale už jsem si na ní zvykla :).

      Vymazat
  7. Nový design je skvělý Rory!

    OdpovědětVymazat
  8. ten suchý šampón milujem!
    a krásny design!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny 3 nutnosti mám doma také :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu vazelinu som si v obchode nikdy nevšimla. Ja mám často brutálne suchu pokozku na lytkach a nie len po oholeni. Asi to vyskúšam. Tiez použivam tento suchý sampon, zazračná vecicka :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak s vazelinou jsem ještě tu čest neměla, abych ji vyzkoušela ale každý si ji chválí, přece jenom se po ní mrknu :D

    OdpovědětVymazat
  12. Balea poslední dobou docela jede :D já nedám dopustit na pudr od Avonu a lesky s mentolovym nádechem, který zvětšujou objem rtů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, za těch málo peněz dost často mile překvapí :). Lesky znám, jsou super :).

      Vymazat
  13. Tu vazelínu si určitě pořídím:) nějak jsem jí v DM přehlížela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se sehnat i někde jinde, ale v DM je nejlevnější :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.