pátek 7. června 2013

Yves Rocher - 3 sprchové gely a mýdlo

Jelikož jsem měla sprchových gelů opravdu velkou zásobu, trvalo mi, než jsem se dostala k této trojce, kterou jsem vyhrála u Denisky (děkuji! :)), ale o to víc jsem se těšila na jejich vyzkoušení. Součástí balíčku bylo i mýdlo, o kterém si můžete přečíst na konci článku :).

Všechny tři sprchové gely se dobře roztírají a vytvářejí jemnou pěnu. Při sprchování silně voní, ale po sprše už ze sebe necítím nic. Nevysušují pokožku. Problém mám s jejich otevíráním, občas mi to nejde nejen otevřít, ale také pořádně zavřít :D. Hrozně se mi líbí jejich obaly, kde je i napsáno, jaké místo na Zemi představují. Jsou ozdobou koupelny :).



Květ bavlníku z Indie - když jsem k němu přičichla poprvé, řekla jsem si, tak ten dám mamce. Nakonec se mi ale květinové vůně líbí čím dál tím víc a stal se ze všech tří můj nejoblíbenější. Připomíná mi vzoreček parfému, který jsem od YR zkoušela a i když se sprchuji, mám pocit, že se myji skvělou, květinovou toaletkou.

Granátové jablko ze Španělska - skvělá ovocná šťavnatá vůně, šťavnatě působí i samotný sprchový gel. Když chci cítit léto - sáhnu po něm!

Kakaový bob z Afirky - na tuhle vůni jsem se těšila nejvíc a nakonec mi voní nejméně. Ne, že by mi nevoněla vůbec. Je to jemná, celkem příjemná vůně, ze které jde cítit něco sladkého, ale já si vůni kakaa představuji trochu jinak :).


Kokosové mýdlo - voní jako klasické mýdlo, kokos z něj jde také trochu cítit, já se tuhými mýdly nemyji, takže jsem ho položila do skříně a pokaždé když ji otevřu, cítím velmi příjemnou vůni a už si neumím představit, že bych skříň otevřela a nic z ní necítila :).

17 komentářů:

  1. Mám teď jeden doma a přesně, jak píšeš:) Hodně pění, voní jen při umývání a potom nic :D Ale i tak ho mám ráda :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zatím měla jenom jeden sprchový gel, který voněl i po umytí a to stejně jen pár minut :D.

      Vymazat
  2. Jé..ty vypadají úžasně. Mám moc ráda tuhle značku, a zrovna mi přišel do schránky poukaz, sleva 40% na jakýkoliv výrobek...díky za inspiraci:)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem kdysi ten kakaový bob a docela mi voněl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak není špatný, ale s kakaem od Baley, která naopak přehání se to nedá vůbec srovnat :).

      Vymazat
  4. Bavlník je s mandlí můj nejblíbenější :) Granátové jablko mi přijde jako průměr a kakao mě bohužel taky neoslovilo.... A cokoliv kokosové (vlastně jakákoli ta vůně) z řady Plaisirs Nature je boží :)
    Já vim, jsem s YR už poněkud trapná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty teda máš zkušenosti :D, u téhle značky ti to závidím, je mi hrozně sympatická :).

      Vymazat
  5. s tělovou kosmetikou od YR nemám žádné zkušnosti, vlastně mám zkušenosti pouze s věcmi co byly v boxech.. a to, pokud si pamatuju, byla pouze dekorativka.. a abych i pravdu řekla, tahle značka mě ani moc neláká, vůbec nevím proč..

    OdpovědětVymazat
  6. Mýdla také dávám do skříní, krásně mi voní prádlo :)
    A nemáš vůbec zač!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prádlo bohužel nevoní, ale skříň opravdu moc hezky :).

      Vymazat
  7. Já miluji sprchové gely od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
  8. Kozmetiku Yves Rocher mám rada, ale ako sprchovací gél sa mi osvedčila anglická značka Radox, ktorá je v UK jednička. Všetky jej vône sú osviežujúce a majú super hustú konzistenciu, ktorá nezamastí pokožku. Odporúčam skúsiť Milk&Berries :) V Dm, alebo aj v Tescu teraz v akcii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za doporučení, Radox mě nikdy moc nezaujal, tak se po něm podívám :).

      Vymazat
    2. Ahoj, musím souhlasit s Lenkou, Radox je vážně boží, totálně jsem mu propadla a používám ho už dlouho :) Stejně tak jejich pěny. Nenašla jsem voňavější. :)

      Vymazat
    3. Paráda, tak to k nim v drogerii určitě zamířím :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.