čtvrtek 18. července 2013

Dermacol - Černá tužka a řasenka Imperial

K této dvojce jsem se dostala po Vánocích. Sháněla jsem kosmetickou taštičku, padla mi do oka jedna z Rossmanna, na kterou byla 50% sleva, takže mě vyšla na necelé dvě stovky a ještě v ní byla tužka s řasenkou od Dermacolu. Taštičku jsem jeden čas nosila do školy, ale nakonec jsem se vrátila k dávání věcí do kapes a slouží mi na cesty. Dnes tedy přináším recenzi na její obsah :).


Fotku jsem musela použít z oficiální stránek Dermacolu, protože na řasence mi růžový nápis vybledl a na tužce zmizel úplně a tím můžu říct, že balení je sice hezké ale úplně na prd.

Automatická černá tužka - je zlo :D, nemám ráda tužky od Dermacolu, se všemi mám stejný problém. Špatně se mi s nimi pracuje, nemůžu se s nimi dostat až k řasám, ale každopádně s touto to šlo lépe, než s klasickou ořezávací. Černočerné barvy také nedosáhnete a kdyby náhodou jo, během dne vám stejně vybledne. Oblasti očí se raději vůbec nedotýkejte, protože se hned začne rozmazávat. Já jí prostě nemám ráda a přesto se nad ní občas slituju a použiju jí :D.

Řasenka Imperial - tu už v oblibě mám. Řasy pročeše, neslepuje je, nedělá šmouhy. Na fotce není vidět rozdíl mezi jednou a dvěma vrstvami, normálně tam nějaký je, přestože vrstvím, řasy vypadají stále přirozeně, opticky jsou delší a hustější. Takže jsem spokojená. Přes školu mi vydrží, pak už se během dne začne trochu ztrácet. Vracet se k ní ale nebudu, myslím, že např. Lumene mi udělala řasy ještě o něco delší, i když ne tak husté, jenomže mně zrovna záleží na délce :).

Výrobky v akci:




Co vy a tužky nebo řasenky od Dermacolu? Zkoušely jste?

15 komentářů:

  1. Výrobky vyzkoušené nemám, ale na oku vypadají moc hezky, jak to sakra všichni děláte, že umíte tak hezky namalovat linku, a to dokonce i s tužkou, která je docela naprd :D fakt ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti moc děkuji :)), několik měsíců cviku a i tak jsem na tom ještě špatně, když vidím videa ostatních blogerek, které to zvládají, aniž by musely oko zavírat a víčko si tahat bůh ví kam :D, to je totiž moje technika :D.

      Vymazat
  2. Ani z jedním z výrobků nemám zkušenosti, ale ta řasenka se mi u tebe na očích moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokaždé jsem na ní četla kladné recenze, takže dobrá bude, ale přece jen hledám ještě něco o chlup lepšího :).

      Vymazat
  3. což mi připomíná,že už nemám tužku na oči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super :D, tak šup nějakou koupit, ale ne tuhle :D.

      Vymazat
  4. Imperial řasenku mám a byla jsem s ní celkem spokojená. Když byla nová tak v pohodě a teď už se mi po půl dni začne drolit :(. Ale jinak byla super.. S tužkama válčím, nikdy se nenamaluju takhle dobře jako ty. Máš oči jak panenka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jí mám několik měsíců, měla bych už jí vyhodit a ještě nic špatného nezačala dělat, tak to jsem ráda :). Moc děkuju za pochvalu :)!

      Vymazat
  5. priznam sa, ze sa zdraham kupovat spiraly od Dermacolu a jemu podobnym znackam...nikdy som nebola s nimi spokojna...a inak, mas naaadhernu duhovku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si jí sama od sebe také nejspíš nepořídila :), děkuji :)).

      Vymazat
  6. Jejich tužky, řasenky a vlastně cokoli mám moc ráda. Je to cenově dostupná a kvalitní kosmetika. Navíc má dlouhou tradici, což je mi moc sympatické.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.