pondělí 8. července 2013

Garnier - Zmatňující tónovací péče (BB Cream)

Krásné pondělí :).
Zase jsem jednou neodolala slevám a rozhodla se koupit další BB z drogerie, ale na tenhle jsem četla chválu a často i to, že z evropských BB je nejpodařenější. Tak jsem se rozhodla s ním přečkat dobu, než budu moc vytáhnout sbírku svých "až se opálím" makeupů.


Je vhodný pro smíšenou až mastnou pleť, balení má 40 ml. Je dost řídký, takže ho skladuji "vzhůru nohama", jinak bych ho totiž otevřela a spousta krému by vytekla. Má jemně alkoholovou vůni, která jde ale cítit jenom při nanášení. Přestože je řídký tak se roztírá dobře a do pleti ho vpracuji celkem rychle. Pleť sjednotí, zmatní a něco málo zakryje. Odstínu pleti se nepřizpůsobí, v zimě na mě byl malinko tmavší, ale nebylo to nic, čeho by si okolí všímalo. Pokud budete vrstvit, tak slabého až středního krytí dosáhnete určitě. Většinou pod BB používám ještě vyživující krém a to pak chce po pár hodinách přepudrovat, ale jinak vážně zabraňuje lesknutí, aniž by vysušoval pleť. V dobrém stavu vydrží zhruba polovinu dne, pokud ho budete nosit celý den, tak i večer budete mít co odličovat :). A světe div se, já si ho oblíbila. Používám ho téměř každý den a makeupy mi ani nechybí :).




Co vy a drogerkové BB? Našly jste svého favorita :)?

24 komentářů:

  1. Já vím, že moje ségra je s ním taky docela spokojená :), ale já ho nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho mám a svého času mi hodně vyhovoval, ale teď je na mě strašně oranžový ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jak dlouho vydrží mě, protože mi zatím připadá spíš do růžova, tak uvidíme :)).

      Vymazat
  3. Souhlas, taky si myslím, že toto je nejlepší drogérkový BB :-) Např. s BB od Nivey nebo Rimmelu se nedá vůbec srovnávat.

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně mě na první pohled zaujala recenze, jelikož mě zajímalo, jaký na něj budeš mít názor. Já jsem si jako drogerkového favorita zvolila také tohohle krasavce a to v odstínu medium, pravda že na zimu je to trochu tmavší. S tím že ho skladuješ vzhůrunohama tak k tomu se přikláním "já taky :D" používala jsem ho denodonně až dokud mi na poště nepřistál pravý korejsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě potešilo :). Až mi jednou dorazí pravý asijský, tak už nejspíš nebudu používat nic jiného, ale mezitím se musím zbavit té sbírky, kterou mám doma :D :).

      Vymazat
  5. Mám ho, ale ještě jsem ho ani nezkoušela :-) Ale časem třeba na něj přijde čas :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho asi zkoušet nebudu, hlavně teda proto, že se bojím, že by mi pleť spíš vysušil... :) Ale jsem ráda, že je v drogériích aspoň nějaký slušný bb. :)

    OdpovědětVymazat
  7. já svého favorita tedy nenašla a zatím ho ani neplánuji hledat. mám doma takovou zásobu make-upů jako nikdy, takže to potřebuji nejdříve spotřebovat :D ale tento vypadá celkem slušně.. ale, po tom úplně prvním garnieráckým BBčku mě to moc neláká..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, s tím prvním tedy zkušenosti nemám, ale stačilo mi to číst :D.

      Vymazat
  8. já mám svého favorita od nivei ale nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten mám a vůbec mi nevyhovuje, každá jsme jiná no :).

      Vymazat
  9. Tak to je super, že ti vyhovuje, já mám ráda BB od Bobbi Brown :) Ještě plánuji vyzkoušet i nějaké vzorky od Skin79 a třeba najdu nového favorita:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam už jsem si favorita našla a doufám, že si ho co nejdřív pořídím :).

      Vymazat
  10. Tenhle od Garnier chci už dlouho vyzkoušet:) slyšela jsem, že je opravdu výborný:) a taky mám pár až se opálím makeupů:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako úplně výborný bych ho nenazvala, ale na léto, kdy mi stačí sjednotit pleť nějakým SPF je vážně skvělý :).

      Vymazat
  11. Přemýšlím že bych taky nějaký vyzkoušela..teď jsou tyhlety bb hodně trend podle toho co kde vydím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně připadá, že někdo už je na ně vyloženě alergický, takže jsem vůbec nečekala, že by tento článek měl úspěch, ale jak vidím, pořád je o ně zájem :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.