sobota 20. července 2013

Velký letní NEW IN

Přeji vám krásnou sobotu :).
Poslední měsíc stále shromažďuji novinky, fotím je a konečně jsem na chvíli nabyla pocitu, že si nějaký čas nic nepořídím (akorát ještě potřebuji odlakovač a žiletky :D). Tak tedy přicházím s článkem, který dlouho plánuji a protože sama se ráda dívám, co si kdo pořídil, dneska se můžete podívat u mě :)).

Začnu tím, že se mi někdy v červnu opět podařilo v jednom týdnu vyhrát dvě giveaway. Pinzetu mám od Aničky a balíček všeho možného od Jaycee a oběma holkám bych ráda ještě jednou moc poděkovala :). S pinzetou jsem ze začátku válčila, ale už jsem se to s ní naučila a o zbytku si na blogu budete moc v budoucnu přečíst :).








S maminkou jsme udělaly nákupy, které mi udělaly ohromnou radost. Noční košilka a podprda jsou od vietnamců, kde většinou tyhle věci kupuji, jinak tam na oblečení nechodím. Černé minišaty, kytičkované tílko a dvě sukně jsou ze sekáče. Hrozně jsem je odsuzovala, ale když vidím, jak skvěle se tam dá nakoupit... Za všech šest kousků oblečení jsme daly necelých šest set korun!



Z USA nás přijela navštívit sestra, přivezla mi sportovní bundu Columbia a pár hraček na nehty. Lak a zdobítko se určitě objeví na blogu, pilníček jsem zkoušela zatím jenom jednou a spokojenost :).


Kosmetika nesmí zůstat pozadu. V DM jsem měla nějaké slevy a odnesla si lak na vlasy od L'óréal, voskové pásky Balea, krém na nohy Dermacol a voňavku Adidas. V Rossmannu jsem byla obhlídnout nové pískové laky a nakonec si odnesla jeden z těch prvních a to Sapphire. Pak jsem ještě potřebovala nový pudr, sáhla jsem po transparentním od Essence. Z Avonu mi přišlo mléko po opalování, které šetřím na dovolenou.






















A ještě mininákup z posledních dní, konečně jsem si sehnala plavky, jsou z F&F, bohužel vršek jsme vzaly špatně a budu muset jet pro jiný. S mamkou jsme šly do města pro kraťasy a nakonec mám doma tyhle super letní tříčtvrteční kaťata :D. Sama jsem si udělala radost borůvkovým krémem, který vážně moc hezky voní, černýma balerínkama z nějakého no name shopu a v Takku jsem narazila na kytičkovaný náramek a černé obdélníkové náušničky se zlatým okrajem, každý za 29 Kč, to jsem tam nemohla nechat :).


Tak a to je vše, je toho dost a já stále mám pocit, že ještě hromadu věcí potřebuju, ale budu se muset uskromnit :D.

Co vy a letní nákupy :)?

24 komentářů:

  1. Já se na nákupy dostanu nejdřív koncem srpna takže můžu jen tiše závidět:/:) Pískový lak mám na seznamu přání a nejspíš i stejný odstín:))

    OdpovědětVymazat
  2. Paradne veci si pokupila tie teplaky alebo nohavice s tymi plavkami su krasne:)

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že jsi nakonec se nějak s pinzetou ode mě poprala :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nakonec jsem pochopila jak na ní a teď jsme velký kámošky :D :).

      Vymazat
  4. Máš krásné štěstí ve výhrách :))
    Ať se ti daří i nadále ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Léto má pro mě jednu velkou výhodu: drží mě daleko od obchoďáků... :D Ne, tak přiznávám, že teď jsem hřešila v drogerii u stojanu s Dermacolem, ale to se nepočítá! :D

    OdpovědětVymazat
  6. krásné nvé úlovky:) u mě asi už letní nákupy skončily:D nebo alespoň ty, co jsem mohla obsatarat osobně.. teď už chodím do práce a bude to tak asi po celé léto, takže se už nikam nedostanu.. ale zásobičky jsem si nakoupila, tojo:D nicméně internet je věc zrádná a určitě budu něco objednávat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mít nějakou práci a pak peníze tak udělám velkej útok na určitý e-shopy :D. Škoda, že jsem žádnou práci nesehnala :(, ale ono mít celý dva měsíce vážně jenom pro sebe a hromadu volna k tomu, má svý kouzlo :).

      Vymazat
  7. Hezké úlovky, hlavně ty ze sekáče :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné věci :)) To je super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty pilníčky na nehty jsou roztomilé!

    OdpovědětVymazat
  10. téda, tomu se říká pořádný new in článek. :) Moc se mi líbí nové plavky, zbožňuji puntíky. A co, i kdybys k tomu nosila jiný svršek, tak to nebude vadit, protože má stejnou barvu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mám moc ráda, svršek už mám koupený o číslo větší, takže problém vyřešen :D :)).

      Vymazat
  11. ahoj zatiaľ som tvoj blog objavila a veľmi sa mi páči... a prosím mohla by som poprosiť zdieľaš fb stránky tu na blogu ? ak áno prosím mohla by si mi pomôcť https://www.facebook.com/pages/World-Style/158421377680571?ref=hl akurát som stránku vytvorila a moda ma veľmi baví a chcela by som ju aj pre niekoho robiť.... vopred mooc ďakujeem :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.