pondělí 30. prosince 2013

Co jsem komu darovala k Vánocům

Hezký večer :).
Určitě jste si všimly, že blogová sféra je momentálně přeplněná články a fotkami toho, co kdo dostal k Vánocům a přestože se mi to líbí, rozhodla jsem se s takovým článkem ještě počkat, až to trochu odpadne a navíc ještě čekáme na balíček od ségry :). Takže dnes vám ukáži, co jsem komu dala já. Na Vánoce jsem si dala stranou peníze z letní brigády a musím uznat, že bylo mnohem lepší moc kupovat dárky z vydělaných peněz, než z těch měsíčně obdržovaných od rodičů :).

Začnu maminkou. Pro tu jsem jako první pořídila růžový Schwazkopf set :D, který se skládá ze šamponu, tužící pěny a spreje. Fialový pléd mám z Yves Rocher. Čaj Loyd pro zpříjemnění chladných dnů a na to samé vosk Yankee Candle s vůní brusinek.


Pro taťku to asi nemusím nějak dál vypisovat. Pěna Radox už je každoroční klasika, jen teda většinou kupuji modrou :D.


Pro strejdu, který má rád značku Radox, trpí na suché ruce a rád zkouší různé biopotraviny. Posledním úlovkem je sada čokoládových čajů, na které jsem vážně zvědavá, co řekne, vůbec si tu chuť neumím představit :D.


Pro babičku už také taková klasika - svíčka, kosmetika + něco na zub. Letos ještě měla zvláštní přání a to šňůrku na brýle, protože je prý stále nemůže najít :D.


A samozřejmě jsem nemohla zapomenout koupit nějakou drobnost našim zvířecím miláčkům :).


Pro mého kamaráda jsem nakoupila samé blbosti, ale udělaly mu velkou radost a to je hlavní. Nejvíc obrázek, který jsem pro něj "vyrobila", zbytek už jsou jenom takové sranda věci, hlavně rychlý špunty s Five Angels byly pořízené jako hlavní joke a ten se opravdu povedl, chudák doufal, že dostane flašku něčeho pořádného a nakonec jsme stejně usoudili, že tahle flaška každýho zbourá, jen se na ní podívá :D.


Pro kamarádku J. dokonale vonící sprchový gel Dermacol, šumivá kostka do koupele Yves Rocher, také svíčka, kterou jsem jí udělala velkou radost a něco na zub :).


A pro kamarádku V. už jsem opravdu na poslední chvíli kupovala ze zbytečku peněz kosmetický minibalíček, tak také doufám, že jsem se trefila do vkusu :).


Letos jsem vychytala spoustu super akcí, jen bych příští rok ráda začala s nákupy dřív, nechat to na konec listopadu a pak se nervovat dokupováním dárků celý prosinec, to už znova zažít nechci. Jako malá jsem dárky nakupovala nejdýl v říjnu, v listopadu je zabalila a v prosinci už se jen těšila na onen den :). Ale on ten shon má něco do sebe, takže jsem zvědavá, jak to dopadne :D. Také jsem si všimla, že jsem snad nikdy nekupovala tolik jídla, jako tenhle rok, ale tak přece si všichni musí udržet formu :D!

21 komentářů:

  1. Ten sprcháč jsem si koupila za 40 korun v DMce a po jednom umytí jsem běžela druhý den ještě pro jeden do zásoby, voní vážně dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé darčeky si vybrala :)
    a tie čokoládové čaje by som teda rada skúsila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já se dozvěděla, že jsou čokoládové, až když jsem je přinesla domů :D.

      Vymazat
  3. Asi si z teba vezmem po budúce roky príklad a začnem kupovať pod stromček jedlo aj ja :D ono by to toho dosť vyriešilo a ja by som nemusela tolko rozmýšlať čo komu kúpiť :) Takže vďaka za tip a dúfam že no to budúci rok nezabudnem :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :), já jsem docela ráda, že jsem to takhle hezky vymyslela, to se vždycky sní :D.

      Vymazat
  4. Ty jo, samé jídlo a kosmetika, to je něco pro mě :) Pěkné dárky, hlavně balíček pro strejdu by se mi hodně líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy mám problém jim ty dárky vůbec dát, nejradši bych si to všechno nechala :D. Děkuji :)).

      Vymazat
  5. Ty sladkosti jsou dobrý nápad, taťka letos dostal od bráchové slečny 3x Toffifee a měl z toho snad největší radost. Nechám se inspirovat na příští rok :))

    OdpovědětVymazat
  6. moc pěkné dárečky :) tyhle "bonbonky" Whiskas jsem letos dávala kočičákovi i já :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), já jsem mu chtěla koupit kapsičky, jenomže on je nežere :D.

      Vymazat
  7. Až jsem z toho dostala hlad :-D Ten vosk YC brusinka voní nádherně, taky ho doma mám :-) Jen je mi ho líto hned zapálit, takhle mi provoní celý pokoj :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamka ho ještě nepálila, ale už se na něj moc těším :)).

      Vymazat
  8. Báječný nápad, konečně nějaká změna:-). Jinak jsi darovala moc pěkné a originální dárečky.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěla bych být maminkou a dostat vosk YC :-)

    OdpovědětVymazat
  10. čokoládové čaje??? tak to by som bola aj ja zvedavá. To vidím prvýkrát.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.