sobota 11. ledna 2014

Co jsem dostala k Vánocům 2013

Přeji všem krásnou sobotu :),
mě dnes čeká první ples tohoto roku, takže se tak nějak připravuji už od rána a rozhodla jsem se, si chvíli oddechnout u bloggeru :). V pondělí poštou přišly poslední dárky a to od ségry, takže konečně se vám také můžu pochlubit, jak jsem z dárků nadšená :). Přestože to nejsou žádné veledary, každý z nich mi vykouzlil úsměv na tváři a já z nich mám radost ještě teď.
Hodně dárků jsem si vybírala sama, protože u nás v rodině, se mi každý bojí nakupovat, že bych byla nespokojená :D.

Začnu tím, co jsem našla pod stromečkem doma.

Doplňky, především na plesovou sezónu, velký zlatý náhrdelník mám na svůj ples :). A konečně nosím zase hodinky, snad od doby, kdy mi bylo osm :D.




Kabelka až z Anglie, účastnila jsem se hromadné objednávky ze stránek LS Bags. Opravdu jsem si ji zamilovala a připadám si s ní mnohem víc dospěle :D.


Hádejte, co to je :D.


Sada štětců :). Sehnala jsem je od slečny, která studovala na kosmetické škole, takže věřím, že s kvalitou budu i nadále spokojená :).


Zimní boty z CCC jsem chtěla hlavně kvůli sněhu, protože nemám žádné, které by nepromokaly, ale s tím počasím, které u nás je, si můžu v pohodě vystačit s botaskama :(, i tak je ale ráda nosím :).


Kosmetika. O tomto balíčku jsem tedy nevěděla, ale stejně jsem si myslela, že jsem snad poslední bloggerka, která ještě nevyzkoušela slavný BB, tak to teď můžu napravit :D.


Pokračujeme kosmetikou, myslím, že to asi dál rozepisovat nemusím, těšte se na recenze :).


Průhledný deštník♥, chtěla jsem ho už skoro pět let :D. A je s motivem Paříže :).


Dvě nová pyžámka a spodní prádlo, tak si teď zase připadám na čas vybavená :D.


Bez diáře a kalendáře nefunguju. V diáři jsou vložené ještě nějaké peníze, většinu jsem zatím neutratila, ale značná část padla na Silvestra :D. Pytlíček se sušenou levandulí a zvoneček pro štěstí :).


A co jsem dostala od svých skvělých kamarádů :)?

Znovu můžete vidět sadu z Avonu, kamarádka a maminka mají stejný vkus :D.


Nejkrásnější šperky, celkově jsem dostala šest párů náušnic, takže se moje sbírka docela rozrostla, možná vám jí někdy v budoucnu ukážu na blogu :).


Lištička, je takový sranda dárek od kamaráda, protože jsme se hrozně smáli u písničky "What does the fox say?" a sloník je od kamarádky pro štěstí, který mi zase připomíná mou oblíbenou "Paradise" :). Také jsem  musela vyfotit krásnou taštičku, avšak stále jsem nevymyslela, co do ní dám :D.



A nakonec, co mi přišlo od sestřičky z USA. Kruhová šála, šátek a tílko s glitrama. Vše se mi hrozně moc líbí a věřím, že to opravdu unosím :).


Jak jste byly spokojené s dárky vy :)?

24 komentářů:

  1. Krásné dárky:) Ta mini sada od avonu je roztomilá :D Dostala jsem stejný kalendář s kočkama a strašně se mi líbí, že tam jsou i kočičí jména tak vím, kdy ta naše má svátek:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky máme doma kocourka, ale jeho jméno tam není :( :D.

      Vymazat
  2. Nádherné dárky jsi dostala! Taky uvažuju, že ještě napíšu o dárcích článek, loni jsem asi byla moc hodná, že jsem toho tolik dostala. :-D Užij si ples! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě napiš :), jinak ples jsem si moc užila, možná až příliš :D.

      Vymazat
  3. Spokojená jsem byla moc a nedivím se, že ty taky :) Kabelka je krásná a ten deštník - prosím tě, kd esi ho sehnala? Nutně ho potřebuju :D :D
    BB cream jsem prvně vyzkoušela tento listopad, takže jsem byla taky dost opožděná. A nakonec mě přesvědčil ke koupi CC od GOSH a jsem vážně moc spokojená.
    A sloník vážně vypadá jak z Paradise :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty deštníky jsem našla na heureka.cz, ale nevím, jestli i tenhle je odtamtud, každopádně stály do dvou stovek, což si myslím, že je hezká cena :).

      Vymazat
  4. no samé krásne darčeky. A bolo ich teda požehnane :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké a milé dárky :) Hrozně se mi líbí ty miniaturky z Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten deštník je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, těším se na recenze. :) A vypadá to, že Ježíšek se u vás pořádně prohnul, když nesl tolik dárků... :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, sbírku náušnic určitě ukaž. Já jsem hrozný úchyl na náušnice, takže se ráda pokochám cizí sbírkou! A jinak dárečky jsou nádherné, tys ale byla hodná, že? :D Ten deštník je roztomilý a při pohledu na první fotku mé stračí srdce zaplesalo, nádherné třpytivé poklady! :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, ukážu :D. Hodná jsem tedy mohla být víc, za takové krásné dárky. Já jsem hrozná straka, všechno, co se třpytí, bych nejradši hned kupovala :D.

      Vymazat
  9. ten nahrdelnik druhy z prava je nadherny velmi vydareny určite vhodny kdekolvek:))

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tu avon sadičku jsem taky dostala od kamarádky a Ježíšek mi letos nadělil taky 6 párů náušnic :-D Jinak ten zlatý náhrdlník je okouzlující! :-) A podobný deštník sháním už půl roku, ale ráda bych nějaký, který mě zaujme hned na první pohled :-) Jasně, že musí být průhledný a obrovský :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je hezké, že to máme stejně :D. Já jsem vždycky mívala deštníky jen takové ty za pajdu od vjetnamců, tak jsem ráda, že mám konečně nějaký pořádný a vidím přes něj :D a neprohýbá se :).

      Vymazat
  11. Parádná dárečky, jak hodinky, oblečení, šperky a kosmetikaaa;) Já dekorativku nedostala, to bych si ji musela vybírat, ale bylo mi blbé říct, chci to a to, kupte mi to :D A hodinky jsem také dostala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to většinou tak, že mi dají peníze, já nakoupím a objevím to zabalené pod stromečkem :D.

      Vymazat
  12. jůů, kočičky mačičky <3 krásné dárky!
    jinak ten Rimmel make-up mám a je super. akorát nevím, jestli dobře vidím ten odstín - pokud máš 100 Ivory, tak se připrav, že Garnier BBčko bude tmavé, já ho mám strašně ráda (ale verzi na mastnou pleť), ale i ten Light odstín můžu nosit jen v létě :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mám a BB je na mě tmavé, také mám právě už z dřívějška doma ten na mastnou pleť a s tím jsem hodně spokojená :).

      Vymazat
  13. Ta kabelka a hodinky jsou krásný. :)
    x

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.