úterý 21. ledna 2014

L'oréal - Šampon a balzám vytvářející hustotu

Hezké odpoledne :).
Když jsem si tyto výrobky pořizovala, viděla jsem je poprvé v životě. Teď už na ně běží reklama v televizi a spoustu z vás určitě zajímá, jaké vlastně jsou :). Recenze jsem na ně zatím ještě nečetla, tak doufám, že pro jednou také přijdu s něčím mezi prvními :).

Tato řada by měla vytvářet objem a viditelně zesilovat vlasy po každé aplikaci. Je vhodná pro jemné vlasy bez hustoty, což ty mé ani nejsou, ale touha vyzkoušet něco nového byla silnější jak já :D.



Po použití šamponu mám vlasy objemnější, bohužel celkem vysušené a nejdou dobře rozčesat, obzvlášť u kořínků je to celkem problém a i když je rozčešu, vypadají lehce zacuchaně. Takže šampon samotný nic moc, ale věřím, že u opravdu jemných vlasů by se zvětšení objemu mohlo podařit bez vedlejších nežádoucích účinků.

Balzám však dokáže napravit "škody" které napáchal šampon. Po jeho použití jdou vlasy mnohem lépe rozčesat, nevypadají zacuchaně, jsou lesklejší a stále si drží objem. Na dotek jsou krásně hebké a tak vydrží zhruba jeden den. Používám ho pouze do délek.

Při dlouhodobějším používání jsem si nevšimla nějakého zesilnění vlasů a mastí se mi pořád stejně rychle, takže druhý den už je po objemu.
Dohromady jsou tyto výrobky docela fajn, ale věřím, že v drogerii narazíte na větší zázraky. Ještě bych dodala, že mi tato řada voní jako závěrečné péče u barev na vlasy, takže mi připadá, že je mám stále čerstvě nabarvené :D.

Máte rády výrobky od Elséve :)?

24 komentářů:

  1. Škoda toho, že vysušují a cuchají vlasy... ten ohromný objem bych totiž brala všema deseti! :-)
    Od Elséve jsem měla balzám na vlasy, ale byly po něm akorát zplihlé, vůbec ne vyživené nebo tak něco. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase tak ohromný ten objem není :(, mně právě taky celkem rychle plihnou, ale nebudu je z toho vinit, protože to tak mám pořád :D.

      Vymazat
  2. Zrovna nedávno jsem na tyhle šampony viděla reklamu, jak říkáš. :D Do té doby jsem o těchto šamponech nic nevěděla. :) Minulý týden jsem zrovna stála u regálu asi 5 minut a rozhodovala jestli ho vzít nebo ne, nakonec jsem ho nevzala, jak to tak čtu tak ještě že tak. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už je mám doma pár měsíců :-) Komplet řadu i s tím boosterem. Šampon mi přijde normální - umyje, neurazí - nenadchne, balzám taky normální, ale pro moje vlasy trošku slabší. Potřebuji větší výživu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý to má jinak no, oba dva produkty jsou prostě takové průměrné :).

      Vymazat
  4. Poslední dobou mám hrozné problémy s rychle se mastícími vlasy a o objemu ani nemluvím :D a stále jsem nenarazila na žádný zázrak, achjo. Na druhou stranu šampóny za x stovek z lékarny se mi taky zrovna dvakrát kupovat nechtějí. Nevím, nevím :( :D Svízelná situace :D Ale recenze hezká :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), to jsme na tom stejně, já potřebuju vyživit konce, ale aby nebyly kořínky mastné, což je velký problém :D.

      Vymazat
  5. Už před delší dobou jsem se na něho koukala v drogerii, ale moc mě nelákal, nevím proč, ale tyhle přípravky na hustotu mi nic neudělají:/ proto radši asi použiju nějaký šampon na suché vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  6. Joooj reklama na túto radu je taká lákavá ale po recenzii radšej budem skúšať niečo iné :(

    OdpovědětVymazat
  7. miluju vůni čerstvě nbarvených vlasů!:-D jinak šampony a kondicionéry Elseve jsou jedny z mých nejoblíbenějších, takže tuhle řadu taky určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  8. Byla jsem na něj zvědavá, ale stejně jako ty jemné vlasy nemám, ale objem bych rozhodně uvítala. Každopádně se obávám, že tohle asi nebude nic pro mě, ale uvidíme, možná to bude chtít vyzkoušet na vlastní vlasy. Díky za recenzi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěla jsem tuto řadu vyzkoušet, ale nabyla jsem dojmu, že nepotřebuju..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je v drogerii spoustu jiných výrobků, které stojí za vyzkoušení :).

      Vymazat
  10. Já jsem zrovna vypotřebovala ten šampon a za mě je nejlepší :)) Elseve šampony mám moc ráda a z těch, co jsem vyzkoušela mi všechny vyhovovaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jde vidět, že každému sedne opravdu něco jiného :).

      Vymazat
  11. mne Elseve sampony dost mastia vlasy :/ ale tento ma zaujal :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mám z tejto rady masku a tá je pomerne dobrá. Nie je príliš hutná, čiže ju aspoň môžem používať častejšie.:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.