úterý 18. února 2014

Avon - Super Extend Extreme Mascara

Krásný večer :)!
Ještě než přejdu k hlavnímu tématu článku tak něco málo ze života. Druhé pololetí se rozjelo maximálním tempem, stejně tak přípravy k maturitě a momentálně opravdu velké přípravy na maturitní ples. V takovém shonu do jakého jsem se v posledních dnech dostala jsem snad ještě nikdy nebyla, a bude hůř :D! Také jste teď v jednom kole :)?

No a ještě by mě zajímalo co vy a ZOH? Já se třeba do teď nestihla podívat vůbec na nic, jen tedy občas mrknu na výsledky, ale dnes jsem se rozhodla, že se prostě dívat musím, protože Češi proti Slovákům mě rozhodně nenechávají chladnou :D. Každopádně čest poraženým a ať už vyhraje kdokoliv, budu pořádně držet palce v dalším zápase a možná mě to i chytne a také se na něj podívám :).


A teď už k řasence :). 
Dala mi jí mamka, že jí prý smrdí, já žádný smrad necítila a s láskou se jí ujala :D. Má umělohmotný kartáček s poměrně malýma štětinkama. Pracuje se s ní dobře, řasy krásně pročeše oproti ostatním řasenkám ani moc neslepuje a ve druhé vrstvě se sem tam objeví nějaká menší žmolka.



V první vrstvě vypadají řasy velmi přirozeně a ve druhé už se dá docílit krásných výrazných kukadel. Řasenka během dne drží tam, kde má, nedrolí se, jen zhruba v polovině dne se pod obočím začnou objevovat černé šmouhy, nic výrazného. Takže já jsem spokojená a pokud od řasenky nečekáte nic víc než vidíte na fotkách, tak vám ji mohu doporučit :)!

Řasenka v akci ve dvou vrstvách :).

23 komentářů:

  1. tahle řasenka vypadá na očích přímo nádherně, opravdu řasy úžasně natočí :)
    zrovna koukám po další řasence, tak díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Řasy vypadají dobře, tuto jsem si chtěla zrovna objednat, ale pak jsem se rozhodla pro Supershock:)
    Doufám, že s ní budu spokojená:) Jednou jsem měla řasenku Colortrend a byla až moc dobrá za tu cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Colortrend jsem byla také vždy moc spokojená, se Supershock bohužel ne, ale mají jich hodně, tak třeba zrovna si narazila na nějakou lepší :).

      Vymazat
  3. Nepřestanu ti závidět tu nádhernou barvu očí! :) Jinak jsem měla možnost pár řasenek od Avon zkusit, ale žádná mi zatím moc hezké řasy neudělala, ale tahle vypadá slibně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju <33, já s většinou také spokojená nebyla, nejraději jsem měla prodlužující z Color Trendu, která už není v prodeji a tu novou se bojím pořídit, protože většinou nejsem spokojená s inovovanými věcmi :D. Tahle je jí ale dost podobná :).

      Vymazat
  4. S touto řasenkou jsem byla velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barva očí Romčo :)
    A řasenka se mi na očích líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá super :)
    A, Rory, máš nádherné oči :)

    OdpovědětVymazat
  7. tiež sa mi tato pači ak sa mi minie moja určite vyskúšam aj túto:) z avonu a oriflame su najlepšie maskary:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem měla svou nejoblíbenější z Avonu, bohužel už se nevyrábí :(.

      Vymazat
  8. Ten salát je úplně jednoduchý :) Ten co jsem měla tam tam je vajíčko uvařené na tvrdo, majonéza a rajče. Když máme okurku, tak dám do toho i okurku a babička dává třeba i nějaký salám :) + k tomu jím pečivo, většinou chleba. Mám ráda, když si ho nalámu na kousky a nahážu do toho salátu a on nasaje tu "šťávu" z toho :D

    OdpovědětVymazat
  9. Udělala ti opravdu neuvěřitelně krásné řasy. Já ji měla a bohužel mi nijak zvlášť nevyhovovala. Ale naopak zbožňuju jejich řasenku SuperShock, k té se průběžně vracím a nemůžu si ji vynachválit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za nádherné komentáře <33, pokusím se očka fotit častěji :D :)!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.