neděle 23. února 2014

Čtyři voňavé výrobky od Fa

Přeji krásnou neděli!
Po dnešní procházce mám pocit, že máme zimu úspěšně za sebou a svět bude se sluníčkem a probouzením se zpívajícími ptáčky zase mnohem hezčí :). Doufám, že dalším zpříjemněním bude i dnešní článek. Ještě minulý rok, někdy před Vánoci, mi přišla nabídka od značky Schwarzkopf na zrecenzování nějakého z balíčků kosmetiky. Po vzpamatování se z velké radosti jsem si vybrala přípravky na tělo od Fa, protože přípravků na vlasy mám doma požehnaně a také, protože jsem tušila, že mi budou vyhovovat, na základě zkušeností z dávných let :D. A vyhovují mi i dnes :)?


Výrobky jsem poctivě testovala já i maminka a zde je můj (i její) upřímný názor :).

Sprchový krém Romantic Moments
Vůně sprchového krému si mě naprosto získala a myslím, že název mluví za vše! Přestože preferuji sladké vůně, po kterých se sbíhají sliny na něco dobrého, tuto vůni bych si snad chtěla pořídit i jako parfém :D. Růže z ní necítím, což je dobře, nemám je ráda, i tak je vůně ale hodně květinová s kapkou něčeho sladkého, co mi připomíná vanilku. Při mytí mám pocit, jakoby v něm byla nějaká olejová složka, protože krásně "klouže" po pokožce a i dobře pění. Pokožku nevysušuje, jen ho z pokožky moc dlouho necítím.

Deosprej Romantic Moments
Se mi vůní zdá mnohem sladší než sprchový krém, ale také je to převážně květinová vůně. Sprejům jsem nikdy nevěřila, co se zábrany potu týče a považovala je čistě jako vůni, která zakryje pocení. Tenhle tedy voní krásně a poměrně dlouho, z oblečení jde cítit dokud ho nehodíte do pračky :D. Ale co je tedy velké plus, tak mi opravdu připadá, že zabraňuje pocení, dokonce i lépe než kulička níže. S tímhle výrobkem jsem nejspokojenější z celého balíčku, přitom jsem od něj nejméně očekávala :)! Mamka si stále stěžovala, že jí žádný sprej nevydrží a potom, co vyzkoušela tento nám hned druhý den stál v koupelně nový sprej od Fa :D.










Kuličkový antiperspirant
Ten se mnou překonal i takové dny, kdy jsem ráno běžela do školy, odpoledne dvě hodiny nacvičovala předtančení a ještě si večer šla zacvičit. Samozřejmě jsem se zpotila, takovému celodennímu shonu by asi pomohla jedině slavná Rexona, jejíž vůně mi bohužel moc nevyhovuje a není zrovna nejlevnější. Ale přestože se nějaký ten upocený flíček na tričku v podpaží objevil, necítila jsem vůbec nic. Jeho vůně je svěží, ale ne štiplavá a také se docela dobře drží. Obecně mám dobrou zkušenost s výrobky, které mají na sobě nápis sport :).





Tělové mléko Nutriskin
Začnu opět vůní. Nejvíce cítím Aloe Vera, trochu lesních plodů a to všechno zabalené v jogurtu. Je opravdu příjemná a myslím, že by nikoho neurazila. Mléko je lehoučké, takže se dobře roztírá a rychle se vsakuje. Jeho hydratační schopnost jsem zkoušela na loktech, které jsem měla vysušené tak, že mě pálily a loupala se mi na nich kůže. Už po prvním použití mě pálit přestaly, takže na mě má i zklidňující účinky, kůže je heboučká, na dotek hydratovaná a po několika použitích se začala ztrácet i sloupaná kůže. Nezanechává mastný film ani po jeho použití nemám ulepený pocit. Z kůže jsem ho dobře cítila zhruba dvě hodiny. Vyloženě na suchou pokožku bych ho nedoporučovala, ale vám, co máte pokožku normální a chcete ji udržovat hebkou a hydratovanou určitě :).





Se všemi výrobky jsem opravdu spokojená a určitě si výrobků od Fa začnu v drogeriích více všímat :)! Kompletní sortiment, info o všech výrobcích a i lepší obrázky výrobků si můžete prohlédnout ZDE.

Jde vidět, že recenze by opravdu nemohl psát každý :D, protože když jsem se šla zeptat mamky tak to dopadlo nějak takhle: sprcháč hezky voní, dobře pění, stačí ho málo a vydrží vonět, sprej jde cítit zhruba půl dne, to samé tělové mléko, které se i dobře vsakuje.
Složení (klik pro zvětšení :)).
To je ode mě dnes vše, já bych chtěla za výrobky poskytnuté k recenzi moc poděkovat a zajímal by mě váš názor na výrobky Fa :). Máte? Měly jste?

22 komentářů:

  1. Z totohle mě hrozně láká ten sprcháč a mléko, ale naopak kuličku a sprej bych nevyužila, takže jsem si vybrala jiný balíček s péčí o vlasy. Ale až snížim svoje zásoby, tak po tom sprcháči asi mrknu, už jsem jeden měla a byl skvělej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem dřív jeden měla a ten mi i dlouho vydržel vonět, tak budu vyčkávat na akce :D.

      Vymazat
  2. Moc mě tyhle produktu lákají:) Nejspíše si je v brzké době pořídím, Skvělá recenze:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem Fa neměla snad sto let, na Vánoce jsem teď dostala jeden sprcháč, ale pořád mi stojí na poličce :) Nějak k téhle značce nemám důvěru.

    OdpovědětVymazat
  4. ten sprej je ale jenom deodorant, tak je docela zvláštní, že zabraňuje pocení líp než antiperspirant :D
    já nevím proč, ale na mě Fa působí nějak nedůvěryhodně, mají hodně přeslazené vůně sprejů, což mi moc nevyhovuje, mám parfém, tak proč to ještě třískat, nelíbí se mi obaly a po poslední jejich věci, sprcháči, jsem se osypala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak po takové zkušenosti se ti nedivím, že jsi nedůvěřivá, to bych také byla. Jinak já právě přeslazené vůně mám hrozně ráda :D.

      Vymazat
  5. No Fa jsem neměla už pěkně dlouho, jenom deodorant, jinak nic a nečekaně mě deodorant zaujal i tentokrát, ten s vůní bílé růže může být fajn a asi bych šla i do toho sprcháče :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus je v drogerii očichat, ale na těle voní výrazněji než z přičichnutí k obalu :).

      Vymazat
  6. Od Fa jsem měla i deodorat i sprchový gel. Sprchový gel zůstal hezky vonět na pokožce a deodorant mi moc nevyhovoval - nebylo to nic extra, co bych si musela nutně koupit znovu.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému vyhovuje něco jiného :), navíc jsme bloggerky a zkoušet nové a nové produkty je naší povinností :D, takže si téměř nikdy nekoupím něco znovu, maximálně Niveu :D.

      Vymazat
  7. Od Fa mám teď doma akorát jeden sprchový gel. Nějak mě tato značka nebere.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten sprchový gel a sprej mě hodně zaujaly, myslím, že si pro ně skočím. Díky za tipy! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Výrobky Fa bůh ví jak nemusím, ale deodoranty má dobrý. :) Romanko, ráda bych tě pozvala na giveaway, která zrovna běží u mě na blogu. :) O co se hraje zjistíš až tam, ale výhra určitě stojí za to!
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň s něčím ti značka vyhovuje :), přijdu se podívat, Niki ♥.

      Vymazat
  10. Fa není moc moje oblíbená značky, moc ani produkty od této značky nekupuji. Ale dostala jsem sprcháč a ten docela hezky voněl (světle růžový), ale o koupi znovu jsem nepřemýšlela.
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám od Fa strašně ráda sprcháče. Mám jich asi 5 a strašně krásně voní a já jsem s nima opravdu spokojená! Zaujalo mě to tělové mléko a i ten sprcháč. Asi se po nich podívám. :) Děkuju za skvělý typ! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsou opravdu skvělé :)! Není zač :)).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.