středa 12. února 2014

Swiss O Par - Barva na obočí a řasy

Když jsem v létě nechtíc ztmavila své vlasy, řekla jsem si, že i co nejdříve budu muset ztmavit obočí, protože každý den ho vykreslovat tužkou je vážně opruz, obzvlášť v létě, kdy jsem chodila téměř pořád nenamalovaná, ale to světlounké obočí a tmavá hříva docela poutaly pozornost :D.


Tak jsem si pořídila tuto barvu.
Nejdřív na obočí nebo řasy nanesete vodičku, necháte působit minutu, poté gel a rovnou spláchnete. To zní jednoduše a také to je jednoduché, ale výsledek? Nikde. Tak jsem si po prvím barvení řekla, že tam tu vodičku nechám trochu déle, to by prý mělo výslednou barvu zintenzivnit. Nechala jsem ji působit zhruba tři minuty. Obočí se mi už lehce nabarvilo, ale tak nenápadně, že to nebylo vidět ani na fotkách.

Ač téměř neviditelné nabarvení, dlouho vydrží. Úplně se barva ztratila snad až po měsíci, možná ještě dýl. To je asi jediné plus.
Nedávno už jsem se vážně rozčílila nad tím věčným vykreslováním a vodičku nechala působit skoro pět minut a stejně tak gel. A obočí opět ztmaveno tak nepatrně, že si toho ani fotoaparát nevšiml.


Závěrem bych dodala, že se stále rozčiluji každé ráno s tužkou na obočí a vám tuto barvu rozhodně nedoporučuji!

32 komentářů:

  1. Tak s týmto produktom skúsenosti nemám, ale asi bude lepšie navštíviť kozmetičku, ktorá ti to spraví profesionálne.

    OdpovědětVymazat
  2. To vymývání je sice super, ale škoda té intenzity :)

    OdpovědětVymazat
  3. Předběhla jsi mě s článkem, měla jsem ho také v plánu :-) Já barvu taky používala a musím říct, že nějaké to obarvení tam bylo. Ale pravda výdrž byla asi z celého výrobku nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  4. U kosmetičky taky barvení nevyjde moc draho, asi bych se vydala tam :) Hlavně bych se doma barvit bála, že mi to naopak chytne až moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda experimentuju :D, ještě jsem přemýšlela o vytetování obočí, ale to prý bolí.

      Vymazat
  5. a ja som sa tešila že niečo zaujimave na obočie čo by mohlo teda dosť stmavnuť a vydržať aspoň mesiac škoda zase som bez nádeje... ja stale každe rano použivam ceruzku bez nej ani nejdem z izby.. ale už uvažujem že si dam zase druhy krat tetovať obočie

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Takových by mělo být více!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. I když to asi nebylo účelem, tahle recenze mě pobavila :-D Je to vtipně napsané.

    OdpovědětVymazat
  8. Docela mě tahle recenze překvapila. Tímto produktem si barvím obočí už 2 roky a nemůžu si stěžovat, právě že mám problém spíše s tím že mám obočí po nabarvení o něco tmavší než bych si pod hnědou představila. Možná zkus nechat působit i déle jak 5 minut, ta jedna minuta je přehnaná, to by mi asi taky nenabarvilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, zkusím a děkuji za tip :). Já se právě bála, aby mi pak to obočí neslezlo :D.

      Vymazat
    2. prikláňam sa k Jane :-) tiež mám dobré skúsenosti, dokonca sa bojím, aby mi "nezašpinil" kožu pod obočím . . akurát ho nejdem u nás zohnať :-(

      Vymazat
  9. Hm, tak díky za upozornění. Já si teda obočí nikdy nebarvila, skoro si nebarvím ani vlasy, ale kdyby náhodou už vím co ne. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zrovna včera jsem kamarádce říkala, že v Rossmanovi mají barvu na obočí a řasy, tak ať se po ní podívá :D. Tak doufám, že si ji nekoupí, musím jí to napsat :). A kolik jsi za ní dala, smím li se zeptat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napiš :D nebo ať jí nechá působit dýl :). Já jsem za ní dávala v Tetě 180 korun, takže úplně levná sranda to není.

      Vymazat
    2. 180 korun to je teda docela pálka. To se asi fakt vyplatí skočit ke kosmetičce a je to bez stresu. V Jihlavě na oboru kosmetička chtějí za barvení obočí 25 korun.

      Vymazat
    3. To se určitě vyplatí mnohem víc :)! Škoda, že Jihlava není pro mě zrovna blízko :D.

      Vymazat
  11. vždy treba všetko vyskúšať, aby človek vedel, či mu to vyhovuje alebo nie :).
    takže super článok!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  12. Koukala jsem po téhle barvě, ale jestli řikáš, že moc nebarví, tak to asi neni nic pro mě:( Obočí zas tak světlé nemám, taže si myslim, že by ani barva nebyla vidět:)) Ale super recenze:))

    OdpovědětVymazat
  13. Tuto barvu na obočí jsem taky měla a jak říkáš obarvení nebylo znatelné.Obarvilo mi to o trochu více než popisuješ ty, ale taky jsem se vrátila k vykreslování stíny =)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě by zajímalo, jak to účinkuje na ty řasy...Já bych se bála, že mi spíš vypadají, než že bych se dočkala nabarvení:D
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. existuje i zesvětlovač této značky?

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.