pondělí 3. března 2014

Kosmetické novinky

Tento článek jsem si naplánovala na sobotní večer, odložila ho na nedělní ráno, dále na nedělní večer a píšu ho teď, ať žije maturantská prokrastinace, kdy už neodkládáte jenom učení, ale i všechno ostatní :D. Dnes vám alespoň mohu popřát krásný začátek do nového týdne a hezké počtení :). Mimochodem já se začínám nervově hroutit z mého pátečního plesu, představa, že jdu po červeném koberci, kde na mě kouká přes pětset lidí... Mi způsobuje to, že už teď v noci nemůžu spát :D!

Myslím, že na to, že to jsou přírůstky za celý měsíc únor, ve kterém jsem i měla narozeniny, je to hodně dobré :D. Ale teď se spíš budu snažit šetřit na oblečení, aby mi to v létě slušelo a já si ho mohla pořádně užít, momentálně je to to jediné, co mě drží nad vodou, představa, jak si užiju léto :).


Kvůli plesu se mi nechtělo utrácet za solárko nebo nástřiky, tak jsem se rozhodla na zkoušku vzít Balea Magic Summer, samoopalující mléko, už jsem ho vyzkoušela dvakrát a rozdíl je opravdu nepatrný, na druhou stranu dobře, že se mi neudělaly nějaké hnědé fleky :D. Nivea odličovací mléko mám už také párkrát vyzkoušené a zatím super :). Světe, div se, došly mi krémy na ruce. A to jsem si myslela, že ta moje zásobárna nikdy nezmizí, takže než se zase stačím zásobovat poslouží mi glycerinový krém na ruce od Avonu. Saloos Lemon Tea Tree olejíček mi doufám pomůže s tím nadělením, co se mi v posledních dnech vyskytlo na obličeji a to samé očekávám od séra a krému Aknestop od Ryoru. Do školy jsem také potřebovala nějaký menší krém na ruce, tak jsem vzala za dvacetpět kaček tento vcelku roztomilý krémík Synergen, který mi zatím hrozně hezky voní :).

A přecházím k dekorativní kosmetice. Dermacol matující makeup jsem si pořídila na základě doporučení kamarádky, párkrát jsem si ho od ní půjčila a mile mě překvapil. Makeup Up Cover taktéž od Dermacolu vám asi nemusím blíže představovat, nic, co by lépe krylo se v českých drogeriích sehnat nedá a i když tvoří efekt masky, na páteční večer ho vážně budu potřebovat :D! Aby mi pořádně držely stíny, rozhodla jsem se vyzkoušet bázi pod oční stíny opět Dermacol. K plesovým šatičkům mi hezky ladí rtěnka Maybelline Hot Plum. Zjistila jsem, že už několik dní existuju bez nude laku, tak jsem ve stojanu Maybelline rovnou sáhla i po laku a právě na něj civím a opravdu nevím, jestli má nějaký název, ale než o něm napíšu článek, zjistím to :D! Dále na ples jsem sehnala topper od Catrice Two Milion Dollar Baby, který se na blogu objevil už ve vánoční giveaway, tak nakonec ho mám doma i já :). K tomu nálepky od Essence a teď už jenom přežít nedočkavost a nervy a být za hvězdu!

Máte za únor více nebo méně kosmetických novinek :)?

28 komentářů:

  1. ta rtěnka v odstínu Hot Plum je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je :), dost výrazná tedy, takže spíš se těším až jí budu nosit v létě :).

      Vymazat
  2. Dneska jsem zrovna o tom Balea Magic Summer shlédla video, že stojí za prd, ale tak uvidíš, třeba ti sedne :)
    Dermacol makeup má výborné krycí schopnosti.
    Krém od Synergen jsem viděla v akci, ale nekoupila jsem si ho, chci si pořídit krém s konopím.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem přečetla na tu Baleu několik recenzí a vážně co člověk, to názor, tak jsem zvědavá :D. O těch makeupech určitě napíšu a nafotím, jak moc kryjí :).

      Vymazat
  3. kašli na hroucenííí!:) ten krémík na ruce je rozkošný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se snadno řekne :D, ale ne, já vím, že to bude úžasný :), všichni se opijeme a bude nám skvěle :D.

      Vymazat
  4. Rtěnka má krásný odstín. Samoopalovák od Balei máme doma taky, ale mamča řikala, že to nedělá vůbec nic, tak jsem se ani neobtěžovala to zkoušet:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně docela funguje, ale názory jsou na něj opravdu rozporuplné :).

      Vymazat
  5. Panečku moc pěkné věci, ale nejvíc mě dostala rtěnka!Wow!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Z plesu si nic nedělej, já před rokem tancovala spolu s ostatníma holkama ze třídy před celou narvanou Lucernou v plavkách a ještě jsem dva dny před tím onemocněla a z té náhlé fyzické aktivity a mizerného vzduchu se mi dělalo hrozně zle :D Ale nakonec se mi povedlo neomdlít a všechno bylo ok :D Jenom after už jsem nějak nezvládla, přestože jsem pila jen vodu a pojídala paraleny :( Hlavně si to užij :) A ta rtěnka je boží :) A dotaz k samoopalováku: má ten typický samoopalovací smrad nebo ne? Já mám už léta nějaký od Dermacol a ten neskutečně smrdí a ještě dělá fleky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do plavek by mě nikdo nedostal, to bych o ty nervy přišla :D! Jinak samoopalovák ze začátku voní příjemně, ale potom se ten smrad také rozline, ráno už to cítit naštěstí není :).

      Vymazat
  7. no jestli se ten la od maybelline jmenuje rose souflé pink whisper(nebo tak nějak) tak rovnou říkám že je naprd, neschne, strašně smrdí a vůbec nevydrží. Což je divný ptz jinej lak z té jejich řady je úplnej opak. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já nevím, ten název jsem do teď nedohledala :D.

      Vymazat
  8. ta nivea je velmi dobra na odličovanie pekne odliči podobne ako z avonu tiež je super:)

    OdpovědětVymazat
  9. Neboj, ples zvládneš bez problémů. :) Krásné novinky, ten krém má roztomilý obal.

    OdpovědětVymazat
  10. Tá Balea Magic Summer ma zaujala. Má tiež taký typický samoopalovací zápach?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po schnutí ano, ale drží to jen přes noc, ráno už je to celkem v pohodě :).

      Vymazat
  11. Niveu odličovací mléko jsem měla a byla jsem s ní jako ty spokojená! Jinak moc pěkný článek!:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý članek;)ten krém od aknestopu jsem měla;) a je skvělý,teda aspon mě vyhovoval neskutečně;)

    OdpovědětVymazat
  13. Když tak přemýšlím, tak jsem za kosmetiku nějak přestala utrácet ve velkém, ale kupuji si spíše vytipované kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také spíš kupuji to, na co jsem četla chválu, riskovat už se mi poslední dobou moc nechce :D.

      Vymazat
  14. Ta rtěnka od Maybelline je úchvatná, musím si ji také pořídit. A plesem se nestresuj, pořádně si jej užij, vždyť kdy jindy budeš takovým středem pozornosti :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovědětVymazat
  15. Balea Magic Summer je asi to najlepšie telové mlieko na leto, jasné, neopáli síce nejako výrazne, ale nevytvára fľaky a ani biele oblečenie nie je od tohto mlieka hnedé, je to skôr také tónovacie telové mlieko, ale mám ho rada. Nedávno ho opäť zaradili do ponuky, nechápem, prečo až v zime, ale fajn.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používala jsem ho minulou zimu před svým plesem a opravdu jsem měla mnohem na pohled zdravější kůži, než tu svou vybledlou :), tak letos než mi začne plesová sezóna, také ho chci párkrát použít :). Je opravdu fajn a i ten zápach je celkem snesitelný :D.

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.