sobota 15. března 2014

Můj maturitní ples

Přeji všem krásný večer :)!
Minulý týden v pátek to tedy všechno proběhlo a jaké to bylo :D? Samozřejmě jsem se vůbec nevyspala, nervy pracovaly, já zabrala jen na pár hodinek a vstávala už někdy před osmou. Jako pokaždé, když někam razím jsem ze začátku měla stále hodně času a pak najednou přestala stíhat. Nejdřív přijela kamarádka na líčení, pak kadeřnice a hned po ní kamarád, který mi lihovkou dělal "tetování" k mému kostýmu. Půl hodiny do odchodu a já se začínala malovat, samozřejmě jsem přišla pár minut pozdějc, ale ve chvíli, kdy jsem vkročila do sálu a viděla, jak se vůbec nestíhá a všichni jsou úplně hotový, jsem se hodně uklidnila :D. Když začínali chodit lidé, bylo to úžasný. Na jednu stranu jsem byla stále strašně vynervovaná, ale na druhou jsem byla nadšená! Protože tam všichni byli kvůli tomu, aby se podívali na maturanty a ač to tak nebylo, připadala jsem si jako hvězda večera :D. Před předtančením jsem myslela, že sebou už vážně seknu, před šerpováním mě v zákulisí uklidňovala maminka a pak už jsem se jen samozřejmě zapomněla vyfotit, tak mě museli volat zpátky a pak jsem zakopla na schodech, když už jsem šla ošerpovaná se postavit. Ale nespadla jsem :D! Toho jsem se totiž nejvíc bála. Celý večer pak byl skvělý, hrozně jsem si uvědomovala jak moc miluju svoje kamarády a rodiče a kdy jindy se vám stane to, že je všechny můžete vidět v jeden večer na stejném místě :)? Přes všechny ty nervy, které k tomu patří to tam bylo báječný, nemám si na co stěžovat, až teda na fotky, 90% je naprosto nezveřejnitelných a ty zbylé také nic moc, díky alkoholu v krvi jsem měla pořád ten stejný přihlouplý výraz :D.

V půjčovně šatů mi poradily růžovou, zpětně si nemyslím, že to nebyla nejlepší volba, raději bych tmavě fialové nebo modré, ale když jsem si je zamlouvala hrozně se mi líbily a hned mě podle nich každý našel :D.


Měla jsem nasazené klipy, vlasy navlněné trojkulmou, předek natupírovaný, po stranách a vzadu skřipečky a ještě jsem měla vlasy strašně krásně smotané do takových mašliček, což samozřejmě nemám vyfocené :D. Makeup jsem si vytvořila sama a byla jsem s výsledkem spokojená, zvolila jsem zlatočerné kouřovky, růžovou rtěnku ladící k šatům a pokusila se o bezchybně vypadající pleť :D.


Nehty jsem si nechala udělat gelové, ale nailart je moje práce a co je teda nejvíc skvělé, drží to ještě teď :)! Fialovorůžové ombré s dvěma vrstvami zlatostříbrných třpytek.


Doplňky - k Vánocům jsem dostala překrásný náhrdelník od maminky, přímo na můj ples, zlatý prstýnek mám pro štěstí od svých osmnáctin a ještě jsem si od mamky půjčila zlaté trojúhelníkové náušnice :).


Téma plesu bylo piráti a můžu vám říct, já se tak cítila tam procházet do zákulisí jako malá drsná pirátka, kdy na vás pak všichni příchozí zírali, snad ještě lepší než mít ty princezničkovské šatičky :D.


A tento fešák, pan Šimůnek, kterého bezpochyby znáte z televize nám moderoval ples :).


A jak vzpomínáte na svůj ples vy? Nebo se na něj teprve těšíte :)?

39 komentářů:

  1. Krásná :-) Od mého maturiťáku to jsou už čtyři roky, ale vždy když juknu na fotky tak si přijdu jako princezna zase znovu. Bylo to trochu chaotické, díky tomu, že jsem byla v plesovém výboru a pořád někde pobíhala, ale rozhodně je to zážitek na celý život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), chaos to byl velký, ale rozhodně to stálo za to :)!

      Vymazat
  2. Rory, strašně ti to sluší! hotová princezna:)
    mně přijde, jako bych svůj ples prožila hrozně dávno. a přitom to je rok a pár týdnů. ale byla jsem nervózní asi stejně:) ale nakonec vše dobře dopadlo a ráda na ten večer vzpomínám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem zvědavá, za jak dlouho mi to bude připadat jako dávno :).

      Vymazat
  3. Vážně princezna :-) Já na svůj ples nevzpomínám vůbec v dobrém, ale už je to tolik let, že se tím už nezaobírám. Ty sis to ale vážně užila, což je paráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to slušelo, ty šaty jsou hezký, k tobě se takhle barva hodí. Taky bych šla po tmavších, já teda jako blondýnka šla po tmavě modrých a nakonec sem byla spokojená, ale ty seš v té růžové hodně výrazná :) No a fotka se Šimůnkem - bezva! Já teda nemusim jeho styl moderování, ale chlap pěknej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), s tím moderováním máš pravdu, mně se to taky moc nelíbilo, ale fešák to teda byl největší :)!

      Vymazat
  5. měla jsi nádherné šaty <3 moc ti to slušelo, vážně jako princezna :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to slušelo, krásné fotky. :)
    Mě ten můj maturitní ples teprve čeká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snad si ho užiješ minimálně tolik jako já :)!

      Vymazat
  7. Tak to musel být super ples :) Krásné šaty :) Mě to čeká za rok :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Slušelo ti to! Já na svůj ples vzpomínám hrozně ráda.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to slušelo - jako princezna :) Šaty jsou nádherné. Já bych si takovou barvu nikdy nevybrala, ale tobě sluší :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mě také nenapadlo že skončím s růžovou :D.

      Vymazat
  10. Jééé, vzpomínky na maturiťák :) Krása ;)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná Rory, opravdu! <3 moc ti to slušelo <3

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadala si vážně nádherně! A ty nehty jsou boží! :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  13. Wau, moc ti to slušelo!!! :) Já už mám ples 6 let za sebou a pořád na něj vzpomínáme s mojí BFF :) Na to se nedá zapomenout :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší, ty šaty jsou nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Slušelo ti to, určitě to byl skvělý ples :)!

    OdpovědětVymazat
  16. Byla jsi nádherná! Ty šaty ... ach, ačkoliv jsi psala, že sis jimi zpětně nebyla jistá, mně se na tobě moc líbily ;) Já jsem tenkrát měla podobný střih akorát fialové a moc jsem si to užívala. Je fajn, že ty sis to užila taky :)) Z těch fotek úplně čiší dobrá nálada ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to slušelo! Opravdu krásné šaty!:-)

    OdpovědětVymazat
  18. vau, vy to mate tusim nejake ine ako my nasu stuzkovu :)....inak saty ti svedcia drukujem vyberu farby ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. alebo teda neviem, pojem ples maturitny (ak to nie je stuzkova) :DDD nejak to u nas som este nepocula :D

      Vymazat
    2. Co jsem tak slyšela, tak některé školy i u nás mají stužkování, ale jaký je v tom rozdíl nevím :D. A děkuji :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.