sobota 22. března 2014

V peřinách Tag

Přeji krásný večer. Ať už jste v peřinách nebo se do nich teprve chystáte, tento článek je právě pro vás :)! Nominací na tento tag mi udělala velkou radost An. jejíž článek najdete zde :). Já jsem se rozhodla i nafotit svůj spací koutek, což je moje asi nejoblíbenější místo na světě :D, tak jsem si ho pokusila udělat co nejhezčí. Před dvěma lety jsem dostala vysokou dřevěnou postel a radují se z ní do teď. Konec konců, v pěřinách strávíme zhruba třetinu života a proto stojí za to, k tomuhle místu mít citovou vazbu :D!

Bez čeho neodcházím do peřin?
Bez pyžama nebo aspoň nějakého trička, jen ve výjimečných případech, kterými jsou horké letní noci spím nahá, ale z toho jsem hrozně nesvá, protože skoro každou noc běhám na záchod, stejně tak rodiče a já nejsem zrovna osoba, která by se za sebe nahou nestyděla :D. Dále miluju polštářky a nikdy bych nespala jenom s tím jedním velkým, vždy musím mít pod sebou ještě jeden malý a kolem sebe nejlépe dalších pět :D.

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Přiznám se, že jsem si musela najít, co to sansoussi je a v tom bych tedy rozhodně spát nešla :D. Miluju pyžama, i víc jak košilky, protože nevím co v noci dělám, ale často se probudím s košilí omotanou kolem krku :D.

Kniha?
Poslední dobou jen pročítám nějaké sešity před spaním, ale hrozně se těším, až udělám maturitu a vrhnu se na všechny své milované knížky z puberty :)!

Nějaký kosmetický rituálek?
Jak kdy, někdy se jen odlíčím, vyčistím zuby a padám do postele, jindy se mažu mléky, krémy, nípám obličej, vytrhávám obočí...

Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Jenom vodu a i to bych měla omezit, protože už vážně jsem dlouho nezažila noc, kdy bych nešla na záchod :D.

Chrápu?
Nene :), jen mluvím ze spaní, jako malá jsem si ze spaní sedala a rozhlížela se, jo a taky skřípala zubama, což jsem prý nedávno udělala znovu, když u mě spala kamarádka, tak mi ráno říkala, že to bylo jak spát v hororu :D.

Snídaně do postele?
Ještě v prváku mě maminka každé ráno probouzela čajem a nějakým sladkým pečivem přímo do postele, ale teď už se raději trochu proberu, rozmyslím co vlastně chci jíst, v klidu si to připravím a sednu si k televizi. Těsně po probuzení si snídani totiž vůbec neužiju a náhažu to do sebe jen z povinnosti.

Můj spací koutek s pyžamem, na zkosené zdi mám namalované hvězdičky :). Nad postelí mám "značkovou" nástěnku a první nápis, který jsem vytvořila na zeď, je to sice děsně amatérské, ale je to můj výtvor a pokaždé když jdu spát vím, že si mám nechat zdát o ráji :).


A z druhé strany vedle postele mám tuto koláž, kterou si strašně ráda prohlížím, snad si ještě nějakou podobnou vytvořím, dalo to docela práci :D.


Máme něco společného :)?

15 komentářů:

  1. Ten nápis i koláž jsou krásné! :-) A naprosto s Tebou souhlasím, bez malýho polštářku už neumím usnout a všude ho s sebou musím tahat (i když se mi nechce vejít do batohu nebo do kufru, radši oželím jedno triko nebo něco, ale polštářek mít musím, jsem jak malá). :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), já ho sebou nenosím, ale vždy si o nějaký musím říct :D, jinak neusnu :( :D.

      Vymazat
  2. tiež sa napijem vody ked idem spať bez toho sa to neda ale aj to odporučaju aj ked sa niekedy prebudim v noci na wc ale dako prežijem:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se často i probudím s vyschlou pusou, takže voda musí být po ruce vždy :)!

      Vymazat
  3. Pekný tag, neskôr ho urobím tiež. A čo sa týka tých malých poštárkov okolo, tiež som kedysi spávala obklopená poštármi, no teraz mi stačia "len" dva :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám na stěně vedle postele hrozně moc fotek a taky se na ně dívám :) A taky nespím nahá, ale nikdy :D Připadám si prostě hrozně nesvá :D A s těmi polštářky to máme společné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky jsi to sepsala, a ta koláž je super! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.