středa 28. května 2014

Dvě řasenky od Miss Sporty

Krásný večer všem :)!
Ještě nejsou ani prázdniny, ani červen ještě nezačal a já už brigádničím :D! Oficiálně od zítřka budu prodávat ve stánku s ovocem a zeleninou, kde si můžu cpát bříško, odnášet si dobroty domů a ještě za každou odpracovanou osmihodinovku dostanu příjemnou sumu peněz, se kterými se na léto bude šetřit jedna radost :)! Jen jsem tedy nečekala, že sotva vylezu ze střední, hned se zase budu muset těšit na víkendy, vstávat v šest není nic pro mě :D.

Začnu tím, jak jsem se k těmto řasenkám dostala. O jedné z nich jsem přečetla kladné recenze a doporučila jí kamarádce, která mi jí jednou v bazénu půjčila a já po nanesení dvou vrstvách byla nadšená a o pár měsíců později si ji také pořídila. Druhá se ke mně dostala ve vánočním balíčku, takže jsem je začala používat tak nějak nastejno a teď je díky tomu můžu pořádně srovnat :).



Začnu fialovou variantou, která se nazývá Pump Up Booster. To je ta, kterou jsem doporučila kamarádce. Je divné, že s tou svou už jsem tolik spokojená nebyla :D. Řasy dělá pěkné, to se jí musí nechat, ale občas slepuje nebo se drolí a i se obtiskává. Při nanášení musíte barvu dobře rozčesat a ještě ji během dne kontrolovat. Za tu cenu bych ji ale asi i doporučila, protože výsledný efekt se mi vážně líbí a jde i dobře odlíčit :).


Modrá verze nese název Pump Up Booster 24H Waterproof. Na rozdíl od fialové řasenky slibuje jednodenní výdrž a voděodolnost, tím pádem jsem čekala, že bude lepší a to jsem se tedy šeredně spletla! Jediné, co je na ní "dobré" je to, že je opravdu voděodolná a to až tak moc, že mám problém ji odlíčit. Řasy jen nabarví, než by jim dodala nějaký zvláštní efekt (a to jsem se ještě kvůli fotkám snažila), slepuje je, hodně žmolkuje, kousky barvy spadávájí pod oči. Zkráceně jsem šťastná, že jsem s ní pár líčení vydržela, abych o ní tohle mohla napsat :D.


Fialovou můžete zkusit, pokud vám u řasenek záleží především na výsledném efektu a nízké ceně a modré se radši ani nedotýkejte :D!

Mějte se krásně :)! Já si teď jdu udělat relaxační večer po náročném dni (devět hodin jsem se zaučovala na brigádě a celou dobu stála na nohou), udělám si radost objednávkou na Yves Rocher, dám si vanu, nalakuju nehty a pročtu blogy, snad to všechno stihnu :).

24 komentářů:

  1. Skvělá recenze. Od Miss Sporty můžu doporučit ty s umělým kartáčkem, například ta ve žlutém obalu je parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k brigádě! Zní zajímavě, vždycky jsem si říkala, jaké to je prodávat s ovoce / zeleninou :)
    Mě u těchto řasenek odrazuje už kartáček - s velkými se mi špatně pracuje. Ale od Miss Sporty mám jednu řasenku - růžovou z řady Studio Lash - a ta je vážně suprová! A navíc za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, určitě dám vědět na blog, jak se mi daří :), bojím se toho, že tam budu muset být sama, tak si sebou budu brát knížky a poslouchat písničky :). Děkuji za tip :).

      Vymazat
  3. Máš krásně nafocené oko! :) Jinak mám tu fialovou a nemůžu se rozhodnout, jestli ji mám ráda nebo ne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), ale photofiltre mi s tím pomohl :D, to máme docela podobné, na jednu stranu jsem ji používala ráda, ale na druhou nemám žádnou touhu si jí pořídit znovu :D.

      Vymazat
  4. Gratulace k brigádě :) Fialová řasenka vypadá docela pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ale určitě by se v drogerii našli lepší kousky :).

      Vymazat
  5. Po té fialové se musím mrknout, udělala moc pěkné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Miss sporty jsem měla jednu co mi vůbec nevyhovovala. Mám ráda levné řasenky Essence, Oriflame, Avon.
    Moc se mi líbí první varianta - kde máš i krásně nalíčené oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a to jsem se zrovna líčila opravdu na rychlo jen černou tužkou, kterou jsem rozmazala :D. Řasenky z Avonu mám také moc ráda a s Essence jsem byla taky spokojená, ale už dlouho jsem si od nich žádnou nepořídila.

      Vymazat
  7. na tu fialovou slyším dost samou chválu, asi jí taky zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Fialovou mám taky, rozhodla jsem se totiž, že si najdu nějakou levnou a super řasenku a jsem docela spokojená, ale ještě spokojenejší jsem s tou, kterou jsem si koupila tento měsíc, je taky od Miss Sporty a měla by prodlužovat, jmenuje se XXLong a je fakt dobrá :D Škoda, že ta voděodolná dopadla tak špatně, protože na léto by se nějaká k vodě hodila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak po té se podívám :), mně připadá, že všechny voděodolné stojí za houby :(.

      Vymazat
  9. Od Miss sporty jsem řesenky ještě moc neměla, ale jsou velmi oblíbené a jednou nějakou určitě taky zkusím.. Brigádu závidím! :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak která asi no :), brigáda je hrozně vyčerpávající, skoro celý víkend jsem prospala, ale za ty peníze a věci, které si nosím domů to stojí :D.

      Vymazat
  10. Dříve jsem používala řasenku za 400, ale ted jsem si celkem oblíbila tuhle fialovou;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, tak tolik bych asi za řasenku nikdy nedala :D :).

      Vymazat
  11. Fialovú som skúšala, efekt na riasach bol fakt úžasný, nádherný objem, riasenka ma zaujala aj obalom, tá farebná kombinácia sa fakt vydarila, vyzerá to pekne, avšak riasenka hrozne ale hrozne zlepuje riasy a mne prišlo, že to odličovanie je pri nej totálne zbytočné, preto na druhý deň som si nanášala riasenku akoby na stále nalíčené riasy a to som si ich večer predtým starostlivo odlíčila.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, chce to si s ní trošku pohrát, aby řasy nevypadaly tolik slepeně a daly se pak nějak normálně odlíčit :).

      Vymazat
  12. Mi příjdou všechny řasenky stejné:D Možná to je tím, že mám prostě dlouhé a husté řasy. Nevím. Ale to je jedno z mála, co při nákupu neřeším... Ale jde tady u tohoto článku vidět rozdíl mezi fialovou a modrou. Ta fialová vypadá super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem ten rozdíl dobře zachytila :), no to se někdo má s takovými řasy! Já takové vždycky vídám jenom u kluků, kteří to vážně potřebují :D.

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.