úterý 22. července 2014

Dermacol - Make-up Cover

Chtěla jsem ho už dlouho, nakonec mě k jeho nákupu donutil můj blížící se maturitní ples a příšerně vypadající pleť. Koupila jsem si ho v Rossmannu a sáhla po nejsvětlejším odstínu, který měli, tedy 213. Původně jsem ho chtěla použít jenom jako korektor, jenomže i když jsem ho vymáčkla maličko, vystačilo mi to téměř na celý obličej, tak jsem ho zkusila dát ve slaboučké vrstvě po celém obličeji a můžu říct, že nic tak skvěle krycího jsem ještě neměla!



Odstín je tedy bohužel tmavší, než jsem potřebovala, ale když jsem teď lehce opálená, tak je ideální a v zimě jsem to řešila tak, že jsem dala vrstvu co nejslabší a přesto ještě světlounký makeup a pudr a bylo :).



Jak už jsem psala, stačí ho opravdu maličko. Na fotce můžete vidět jak málo mi stačí na celý obličej, z čehož mám pocit, že ho ještě pár let mít budu :D. Kryje perfektně a když to nepřeženete, tak ani nebudete vypadat, že máte makeupovou masku. Chce to pouze opatrnost a opravdu dobře rozetřít. Má dlouhou výdrž, takže ho používám na dny a večery, kdy vím, že budu několik hodin potřebovat skvěle vypadající pleť :).

Před a po, bez úprav.
Na fotce se mi nepodařilo moc dobře zachytit jeho skvělé krytí, ale tak aspoň pro představu. Ještě to vypadá, že mi udělal sušší mapy, což si nepamatuji, že bych měla, ale i kdyby je dělal, tak to spravíte nějakým výživnějším podkladem nebo dobrým pudrem :).

Rozhodně ho doporučuji, myslím, že takovej pomocník se v žádné kosmetické výbavičce neztratí :)!

17 komentářů:

  1. Tiez ho mám a jeho krycie schopnosti si neviem vynachvalit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se k němu docela dlouho odhodlávám, tak ho díky tvé recenzi asi konečně pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď, nebudeš litovat, jen bacha na odstín :).

      Vymazat
  3. Ty fotky před a po jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám ho na seznamu, tak snad si ho brzy koupím :) a myslím, že ta 208 je o něco světlejší, tak ta bude pro mě akorát :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš to vyzkoušet no, já to vzala od oka a moc to nevyšlo :D.

      Vymazat
  5. Teda, vypadá na super pomocníka, kryje suprově :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho taky a nemůžu si ho vynachválit! :) Sice ho používám jako korektor, na to je přímo božský, ale možná ho někdy zkusím na celou pleť. :)
    W.

    OdpovědětVymazat
  7. What a GREAT post dear :) I hope you are having a sunny summer to

    Check out my new post.....A DREAM summer house on Bahamas :)

    I wish you a great weekend :)

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dávnejšie som ho tiež používala ako make-up, kryje skvelo, len ho treba dobre zapracovať do pleti, pretože zvyčajne vytvára masku a pôsobí dosť neprirodzene. Dnes ho používam už skôr ako korektor na výnimočné udalosti, bežne nie, pretože moju pleť veľmi vysušuje a to je mastná, nepomáha ani podkladový krém.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já i když ho použiju jako korektor, tak mi lehce vytvoří "masku", protože vždycky si myslím, že ho dávám opravdu maličko a stejně je to hodně :D. Ale je to super pomocníček, na mojí příšernou pleť jako stvořený :).

      Vymazat
  9. Wow, this is amazing! <3

    Thanks for swatch!

    Katja

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.