čtvrtek 17. července 2014

Letní sprchové gely - Balea, Fa, Dermacol

Konečně mám zase trochu zásobu gelů. Miluju, když se každý den můžu ve sprše ponořit do jiné vůně a tak všech těchto pět mycích voňavek v tubě pravidelně střídám :). Na sprchové gely nejsem náročná, takže jsem se všemi vesměs spokojená, ale přesto vám napíši něco málo o každém z nich :).


• Balea přišla letos se třemi limitovanými sprchovými gely. Poslední se mi zdál už moc přeslazený a tak jsem sáhla po těchto dvou. Gely jsou celkem řídké, ale to se u tak levné značky dalo čekat, díky tomu se zase velmi dobře roztírají a i tu pěnu trochu vytvoří. Mango je úžasná letní vůně, slaďoučká jak ovocný koktejl. Meloun mi klasicky připomíná dětské žvýkačky, tady se asi co se vůně týče nedá nic zkazit :).

• Fa jsem dostala k zrecenzování a udělal mi velkou radost. Konzistence je akorát, vytváří jemnou pěnu a vůně je zároveň ovocná a svěží. Také naprosto skvělý pomocník na léto. Když mi došla pěna na holení, zkoušela jsem s ním oholit nohy a kupodivu jsem je neměla vysušené jako obvykle :).

• Dermacol přišel s novými sprchovými gely v den, kdy jsem šla nakupovat do Rossmanna, na to mě hned upozornila paní prodavačka, že je zrovna přivezly a naskladnily, tak jsem měla dobrý pocit, že mám konečně něco mezi prvními :D. Vůně kokosu a ananasu je docela zvláštní, ze začátku mi moc nevoněl, ale našla jsem si k němu cestu. Zpocená po horkých letních dnech je pro mě tenhle sprcháč úžasným relaxem :)! Jahoda s rebarborou vytváří naopak dost těžkou a sladkou vůni, takže ze začátku se mi líbil hodně, ale postupně jsem se ho nějak přečichala. Maji nejhustší konzistenci ze všech sprcháčů, které jsem kdy zkoušela, takže se i nejhůře roztírají, ale dá se to :). Jen jsem zvědavá, jestli se budu na konci balení nervovat nebo půjdou dobře vymáčknout :D.

Máte nějaký z těchto sprchových gelů :)?

22 komentářů:

  1. Z těch sprchových gelů zatím nemám žádný, ale očuchávala jsem všechny :D Mám teďka doma plno sprcháčů, takže v nakupování sprcháčů mám stopku, ale už si brousím zuby jak na nějaký od Dermacolu, tak z Balei :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já teď mám stopku taky, akorát je zvláštní, že takhle zásobovaná jsem vždycky jen přes léto :D.

      Vymazat
  2. za mě určitě ty od Dermacolu, Balela mi moc nevoní :/ :)
    Eva Hearts Life

    OdpovědětVymazat
  3. Mám oba od Dermacolu a mangovou Baleu, ale zatím jsem ani jeden sprcháč nestihla použít :-D Momentálně mám rozpoužívanou jahodovou šlehačku od Baley a sprchový olej od Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám tak nějak všechny najednou, takže se těším na ten den, kdy zjistím, že všechny tuby jsou prázdné a já se nemám čím umýt :D.

      Vymazat
  4. mám ten Melounový a voní úžasně :)) obecně mám sprcháče od Balei ráda, ale nepohrdnu i Dermacolem nebo Adidasem :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To voní, sice pokaždé stejně žvýkačkově, ale to nevadí :D, máme melounový od Dermacolu a voní téměř totožně :).

      Vymazat
  5. Neskúšala som žiadny z nich, ale tento rok je na leto som si zaobstarala Avon Senses Citrus. Úplne geniálna vôňa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že mám na sprchové gely z Avonu alergii :(.

      Vymazat
  6. První dva mám také ve sbírce a zatím jen čekají, kdy na ně přijde řada a také mě uchvátila ta příjemná letní ovocná vůně!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jim přeji, aby se brzo dočkaly, když už tak božsky voní :).

      Vymazat
  7. Tie Dermacolové sprcháče musím mať!!! Vyzerajú nádherne... Tie od Balei som mala všetky tri a dosť sa mi páčili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jé také hrozně oblíbila, sice mám vyzkoušené jen tři od Dermacolu, ale na zimu se určitě budu muset podívat po jejich limitce :).

      Vymazat
  8. Melónový od Balei mám, celkovo mám rada všetky od tejto značky :) Ale chcela by som vyskúšať aj nejaké od Dermacolu :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to tak vidím, tak příště asi udělám giveaway o sprcháče Dermacol :D.

      Vymazat
  9. Kromě toho Fa jsem je v DMku všechny očichávala (fakt jsem musela vypadat podezřele :-D), ale přišlo mi to nejen sladké (Balea), ale taky hodně chemické, takový nepovedený žvýkačky. :-D Od Dermacolu mi nejvíce voní černá třešeň, ale ta je spíš na zimu než na léto. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že chemie v tom cítit je, ale ve sprše už to pak nějak nevnímám :). Tu třešeň jsem kupovala kamarádce k Vánocům, ještě, že ne i pro sebe, protože bych ho asi z tý tuby vycucla :D.

      Vymazat
  10. Síce som teraz v zahraničí, ale ked peídem koncom leta domov určite skúsim ten Melonový spráč od Balei :-)

    OdpovědětVymazat
  11. To Mango od Balei také mám a vždycky mě osvěží po perném dni :) jupíí

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.