čtvrtek 14. srpna 2014

Čtyři spreje na vlasy - Syoss, Schwarzkopf, L'oréal

Už jsem jednou podobný článek o různých sprejích na vlasy publikovala, najdete ho tady a dnes se také budu zabývat jak spreji před úpravou vlasů, tak spreji finálními :). Musím uznat, že bez těchto pomocníků, už bych si vlasy neupravila a nechápu, jak si např. někdo může vyžehlit vlasy bez ochranného spreje, stala jsem se na nich závislá :D.


1) Syoss - kúra ve spreji oleo intense thermo care - používá se na ručníkem vysušené vlasy a pro optimální výsledek by se vlasy po použití měly vyfénovat. Tak přesně ji používám já - před fénováním. Ještě nikdy jsem neměla vlasy tak krásné po vyfénovaní, jako když předem použiji tuto kúru. Jsou heboučké, vyživené na dotek a lesklé na pohled. Rozhodně jí můžu doporučit :).

2) Got2b - ochranný sprej před teplem - měl by fungovat jako ochrana před žehlením, fénováním i kulmováním. U fénu jsem si snad ani žádného rozdílu nevšimla. Používám ho před žehlením a přesto mám vlasy po vyžehlení celkem hrubé, ale aspoň mě hřeje pocit, že jsem ochranný sprej použila a vyžehlení pak aspoň vydrží o něco déle :).

3) Got2b - sparkling! - je stylingový sprej pro lesk vlasů a oslnivý třpyt. Když ho použiji po vytvoření účesu, mám vlasy úžasně heboučké a nadýchané, jak kdybych přišla od kadeřníka. Příjemně voní a vlasy jsou po jeho použití opravdu lesklejší. Nejvíc jsem si toho všimla, když jsem upravovala vlasy kamarádce, která je má poměrně zničené od odbarvování na blond a opravdu se jí nádherně prozářily a  byly mnohem hebčí na dotek.

4) L'oréal - lak na suché a poškozené vlasy - v první řadě musím podotknout, že to je nejlépe vonící lak, který jsem měla, vůbec to není žádný chemický smrad, opravdu příjemná vůně, která jde dlouho cítit. Dobře fixuje, bez efektu mastných vlasů. Neslepuje vlasy a jde z nich dobře vyčesat.

Máte zkušenost s nějakým z těchto sprejů nebo vás láká k vyzkoušení :)?

13 komentářů:

  1. Ten Got2be ochranný sprej mám také, ale moc mi nevyhovuje. Na podobném principu jako je ten Got2be sparkling jsem měla nějaký sprej od Nivey a taky jsem po něm měla krásné hebké vlasy :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ten od Nivey jsem měla také a je to super vychytávka :). Od toho ochranného jsem také čekala víc :(.

      Vymazat
  2. Sprej na žehlení používám taky - dřív jsem měla L'oreal, nyní jsem zainvestovala do toni&guy. Dalo by se říci, že bych si už vlasy bez nich nevyžehlila, snažím se věřit tomu, že fakt chrání před teplem, i když těžko říct, kde je pravda :D Dřív jsem měla i tento Got2b, ale pamatuju si, že se mi po něm hrozně mastily vlasy a byly takové nějaké těžké :X
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to spíš pro dobrý pocit, ale co mi říkala kadeřnice, tak se tepelnou úpravou spálí ten lak a ne vlasy, takže to nejspíš funguje :D.

      Vymazat
  3. Já teď používám růžovej sprej od Lorealu a trochu mi vlasy slepoval, ale už jsme se skamarádili, ale díky za super tipy, protože ten Loreal už si znovu nekoupím :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ta ten sprej Got2b - Sparkling! jsem zrovna včera koukala v drogerii a nebyla jsem si jistá, ale tak příště už bez něj neodejdu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dvojku mám a jsem velmi spokojená. :) A trojku plánuju už asi rok koupit, ale nikdy se k tomu nedostanu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli jsi spokojená s tím černým, růžový ti bude vyhovovat zaručeně :)!

      Vymazat
  6. Já nevlastním žádný z fotky, mám ale nějaké Glisskury a jsem spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.