čtvrtek 11. září 2014

Rimmel - Makeup Match Perfection

Před dvěma roky už jsem o tomto makeupu recenzi psala, ale pak změnili obal, já si ho koupila znovu a i vlastnosti se mi zdály trochu pozměněné. Takže o něm píši znovu :).

Balení je skleněné s pumpičkou, proti tomu nemám sebemenší výtku. Není příliš řídký, dá se s ním tedy dobře pracovat a moc hezky voní!



Kryje středně a tak nějak všechno - pupínky, zarudlá místa, kruhy pod očima, bez toho aniž by zvýrazňoval póry nebo sušší místa. Má lehce rozjasňující účinek, což s mou mastnou pletí chce dobrý matující pudr. Výdrž je průměrná, pár hodin zvládne a večer ještě něco málo mít k odličování budete :). Původní verze se mi zdála lépe krycí a vhodnější pro mastnou pleť, ale možná je to jen tím, že před dvěma roky ještě můj obličej nebláznil tolik jako teď :D.


Makeup bych doporučila všem, co chtějí mít hezkou, zdravě a přirozeně vypadající pleť, s tím, že ta jejich je smíšená nebo sušší :).

20 komentářů:

  1. Taky ho mám, ale zas tak moc makeup nenosím :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych taky chtěla, bohužel já si to moc nemůžu dovolit chodit bez makeupu :D.

      Vymazat
  2. toto je můj oblíbený :) teď na léto teda moc vhodný ne, protože mám mastnější pleť, ale zima/jaro/podzim - to je můj miláček :) musela jsem ale ze zahraničí objednat ten světlejší odstín 010, protože jsem bledule a 100 je na mě tmavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je přes zimu taky tmavší, ale to řeším světloučkým pudrem :D.

      Vymazat
  3. Já make-up nepoužívám vůbec, ale ségry jo, tak aspoň mám tip na dárek :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. můj oblíbený :) a docela mi drží, zvládl se mnou i 18 hodin v autobuse (a musím říct, že mnohem líp než Revlon Colorstay, který se chvástá výdrží 24 hodin), dělá fakt krásnou pleť, taky teda pudruju, ale víc než úplně matná se mi líbí takový ten glowy efekt, na ten je ideální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :), ale u mě se to právě většinou přehoupne už v tu mastně vypadající :D.

      Vymazat
  5. Právě přemýšlím, jaký make-up si pořídít teď na podzim a zimu - přece jenom moje dosavadní BB krémy, či CC krémy už stačit nebudou. :) A po tomhle jsem celkem pokukovala, takže díky za tip!
    W.

    OdpovědětVymazat
  6. Make-up jsem si koupila asi 2 roky zpět a přišlo mi, že měl naprosto karastrofální výdrž. Během dne se z mého obličeje prostě "vypařil" :D Takže jsem ho raději vyhodila a nahradila Rimmeláckých Lasting finish 25hours..ten vydrží fakt celý den

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tento makeup používám už několik let a jsem s ním spokojená! :-)

    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Kamarádka má a je moc spokojená, já mám smíšenou pleť, takže ho možná zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jej mám moc ráda, je totiž hodně málo make-upů z drogerie co mi sedí. I když tento mi přijde na mou smíšenou a mastnou pleť maličko mastnější, to je pravda. :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě na něm taky mrzí, ale jinak je vážně fajn :). Mohli by udělat nějakou matující verzi :D.

      Vymazat
  10. Já ho mám schovaný na zimu jak budu mít zase sušší pleť, teď na tu mastnou není vůbec vhodný, štve mě to nízké krytí:(

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.