středa 18. března 2015

CelluBlue - Nashledanou, celulitido!



Tohoto úžasného malého pomocníčka, jsem dostala k otestování už před několika měsíci a chtěla bych za něj moc poděkovat, protože jsem opravdu nevěřila tomu, že by něco na celulitidu opravdu fungovalo a díky balíčku z Francie mě čekalo více než milé překvapení :)!

O používání si myslím, že čím častěji, tím lépe. Já ho používala tak, že jsem nejdřív kůži namazala tělovým mlékem (neměl by se používat na suchou kůži!) a ještě než se vstřebalo, promasírovala stehna a boky zadku :D. Naštěstí netrpím nějakými do očí bijícími ďolíčky, ale samozřejmě také se nějaké najdou.
Kompletní návod na použití najdete zde. Já se tedy přiznám, že pro mě bylo snadnější ho používat kulatou částí pro masírování než vzduch odsávací částí :D.
Na youtube stačí zadat "cellublue" a vyjede vám několik videí,

Po promasírování je kůže pružná, zpevněná a bez ďolíčků! Není to žádný krátkodobý efekt, vydrží tak několik hodin, takže když se namasírujete ráno a večer, máte den bez celulitidy jistý :D. Jak je to s dlouhodobými účinky bohužel nevím a moc mě mrzí, že jsem lenoch líný a zapomnětlivý a tento zázrak použiji tak jednou za týden, ale vám jeho vyzkoušení určitě doporučuji :)!

Více se můžete dozvědět na těchto stránkách.

Bojujete s celulitidou?

6 komentářů:

  1. Ahoj! Take jsem si poridila ve Fannu tuhle vecicku a je opravdu sikovna! Pouzivala jsem to cca 3 tydnu a vidim vysledky: pokozka je mnohem pevnejsi a hezci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)! No tak to je vážně super, také jsem ho nedávno viděla ve Fannu, takže je super, že už se dá normálně sehnat v kamenných obchodech :).

      Vymazat
  2. Děkuji za tip :) Koukala jsem, že ho mají ve Fann drogériích tak asi vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.