neděle 8. listopadu 2015

Vysněné nákupy

Krásný pozdní nedělní večer :).
Neustále mám nějaké omluvy ke své blogové neaktivitě, ale tentokrát je to opravdu něco spešl :D. Opět stěhování a úplně nový začátek na přelomu srpna a září. Od té doby jsem nějak nestačila se pořádně ze všeho vzpamatovat :D. Příští týden se však všechno dozvíte :)).

Roky jsem snila o tom, jak se jednou rozšoupnu a nakoupím si tu lepší kosmetiku, nemyslím tím Dior, ale něco lepšího než Essence a Miss Sporty :D. Dnes to tedy nebude jen o kosmetice, ale o všem, co jsem si přála a byla nadšená, když jsem našetřila a mohla si udělat radost :).

Jednou z největších radostí byl nákup na e-shopu Kosmena. Tento e-shop znám od jeho úplného začátku, vlastně i pamatuji doby, kdy majitelka řešila, jestli do toho jít nebo ne a teď je tolik slečen šťastných, že tak učinila :)!


Koupila jsem růžovoučký Tangle Teezer, protože můj původní už po pár letech dosloužil. Paletku Oh So Special od Sleek asi ani nemusím představovat, to je skoro samozřejmost pro každou blogerku :D, stejně jako makeup od značky Revlon a EOS balzámek, mám borůvkovou příchuť a jsem opravdu spokojená :). Když už jsem se rozhodla vyzkoušet Sleek, objednala jsem i rtěnku a to nádherný odstín Baby Doll.


Lak na nehty od značky O.P.I. byl mým snem od chvíle, kdy jsem přečetla první kosmetický článek, což už jsou tak čtyři roky zpátky! Mým vyvoleným se stal nude lak Bubble Bath.


Na konci léta jsem navštívila Yves Rocher a odnesla si limitované sprchové gely s citronem a zeleným jablíčkem, na rty pak ještě vysouvací rtěnku v odstínu Beige Nacré. K nákupu jsem dostala dvě kosmetické taštičky, které se vždy hodí. Dále jsem zavítala do lékárny a udělala kup roku :D, krém Bioderma na mastnou pleť za 99,- korun s micelární vodou zdarma, wow :D!


Obyčejné černé "slip-ony" jsem sháněla strašně dlouho a nakonec se mi poštěstilo v Humanicu. Hrozně se mi líbí jednoduchost těchto botiček a i to, že se hodí téměř ke všemu :).


Dále jsem sháněla nějaký hezký batůžek na případné cestování a jak již bylo na blogu několikrát zmíněno, sovičky můžu mít úplně na všem :D, tenhle zvítězil :). Objednán z anglického e-shopu LS Bags.


Musím uznat, že co se té kosmetiky týče, nebyla jsem z toho tak odvařená, jako kdybych si to pořídila v dobách, kdy blogy a malovátka byl celý můj život :D. Což je škoda, ale i tak to bylo moc fajn, si po letech splnit nějaký sen :). 

9 komentářů:

  1. takových krásných věcí :)) nevím, kam koukat dřív :))

    OdpovědětVymazat
  2. Je potřeba si udělat jednou za čas vážně velkou radost:) Až seženu nějakou pořádnou práci tak bych si také chtěla pořídit nějakou dražší kosmetiku a také jako u tebe nebude to žádný Dior, MAC apod. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní nákupy, mně se líbí všechno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem ráda:) už jsem si myslela že to tak mám jenom já :) přesně tak, poslední dobou už jsem články psala z donucení a to jsem nechtěla, a jsem ráda že už mám zase konečně chut psát :) to chápu:) Taky jsem si říkala,že články nesmažu,ale chtěla jsem tak nějak začít uplně od znovu:) Opravdu děkuju za krásný komentář, a tobě přeju taky at se ti daří :)! Jinak btw, nádherný článek :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Super nákupy, sovičkový baťoh je dokonalý, já mám sovičky taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za komentáře slečny, každý z nich mi udělal radost <3!

    OdpovědětVymazat
  7. Kozmetika je super a ta farba rúžu je teda krásna určite sa po ňom pozriem, a eos tento modrý mám tiež nemá chybu:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.