středa 29. srpna 2012

Avon - sérum na suché konečky vlasů

Přeji krásný podvečer.
Článek nebude jen o tomto malém pomocníčkovi, ale také o slevách toho katalogu, které mě nejvíce zaujaly.

Sérum má 30 ml, zdá se to málo, ale na vyživení konečků stačí tak jedno pumpnutí. Když chci vyživit i délky tak použiju dvě. Je velice mastný, takže by se to s ním nemělo přehánět. Vydrží opravdu dlouho s tím jak ho stačí maličko.

Pokud už máte konečky zničené, tak vám je opticky vyhladí, ale není určený ke spravování již zničených vlasů. Nejlepší jeho využití je po ostříhaní. Velmi dobře dokáže předcházet třepení. Vlasy se po něm i hezky lesknou, což je u mých vlasů skoro zázrak. Vůně je příjemná, ikdyž dost chemická.

Celý jeho výkon bude podle mého zásluhou silikonů, kterých má bohužel v sobě opravdu dost, ale myslím, že když se jedná pouze o konečky tak to nevadí. Momentálně potřebuji spotřebovat i jiné kúry, ale věřím, že pak se k němu ráda vrátím, zatím jsem nic lepšího na výživu konečků a vyhlazení nevyzkoušela.

Stojí okolo stovky. Myslím, že za své výkony by si mohl nadiktovat klidně i víc. V tomto katalogu ho seženete za asi nejnižší cenu a to je 79,-.



 V celém článku jsou další věci za tentokrát skvělé ceny :)!



Po dlouhé době se tu objevila zase tato sada pro smíšenou pleť, kterou jsem si kdysi kupovala i já. Vyjde vás to o mnoho levněji, než při koupi jednotlivých výrobků, určitě se to vyplatí :). Článek o krému najdete tady a o suprové masce tady. Čistící pěnu mám taky ráda, používám jí ráno. Pleť vyhladí a připraví na nános krému/báze a make-upu.



Za skvělou cenu jsou i také masky od Planet Spa. Četla jsem na diskuzích velkou oblíbenost bahenní masky. Můj názor na ní si můžete přečíst tady.


Krémy na ruce se za tuto skvělou cenu určitě vyplatí. Objedanala jsem si jahodový, který budu nosit do školy.


Poprvé jsem viděla zlevněné barvy na vlasy (kromě závaděcí ceny 119,-). Určitě doporučuju. První barva, po které mi vlasy nezrzly byla právě od Avonu. Normálně se dají sehnat za 139,- a teď je v nabídce za 89,- :)! Ty jsem bohužel zapomněla vyfotit :D, tak jsem si našla pro ukázku fotku na internetu, je to zrovna ta, kterou si kupuju já :).





17 komentářů:

  1. To sérum na konečky mám taky, používala jsem ho v době, kdy jsem měla vlasy po neustálém dobarvování a žehlení v opravdu tragickém stavu. Ale myslím, že sem za něj tehdy dávala v obchodě víc. A k tý vůni... trošku mi to připomíná cukrový meloun, ale umělý samozřejmě :D

    OdpovědětVymazat
  2. To sérum je naozaj skvelé, už mi došlo takže si ho musím znovu objednať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sérum na konečky také používám a je opravdu skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bahenní masku můžu potvrdit, je super:) Já jsem teď zkusila objednat tu jejich novou řasenku, tak se hodně zvědavá, jestli bude dobrá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem také objednala, mamce ke svátku, takže je jasné, že aspoň jednou jí také vyzkouším :D :).

      Vymazat
  5. Přesně toto sérum si hodlám objednat. Prý je to jeden z mála výrobků pro péči o vlasy od Avonu, který doopravdy funguje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Suché konečky mě bez ustání trápí a tak se každý tip hodí, děkuju!:)
    P.S.: Podívej se na náš vlogo blog který se rozjíždí sice pomalu ale jistě! http://sueandjane.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, určitě si něco objednám, děkuji za typ jsi skvěláá :))

    OdpovědětVymazat
  8. masky jsou super, ty si nemůžu vynachválit, horší zkušenosti mám ale s pleťovými vodami, apod.

    OdpovědětVymazat
  9. To sérum jsem už měla a je vážně dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  10. něco takového potřebuju, mám po létě vždycky zničené vlasy od svých experimentů :( :D děkuju za tip :)

    http://3-mka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak rorynko, dala jsem na Tebe a sérum z Avonu už mám objednané. Teď už jen čekat než to přijde :) Už se těšim až sérum vyzkouším :)

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.