pátek 24. května 2013

15 Strange Things Tag + mini new in

Přeji vám všem krásný pátek :).
Poprvé za můj školní život, je mi líto, že už je víkend. Na praxi si to totiž nejvíc užívám. Několika hodinová práce uteče jako jedna nudná hodina ekonomiky :D. Navíc pro holku z obchodky - školy plné holek je praxe na průmce - školy plné kluků těmi nejlepšími dny na střední. Nikdy mi týden neutekl tak rychle, ještě tam budu příští a pak už se jenom šprtat dokud nebudou prázdniny.

Dnes jsem sepsala tento tag, který mě vždy baví moc číst a malý report z úžasné středy, kterou jsem strávila s kamarádkou.

1. Jaká je tvá přezdívka, kterou používá jen rodina?
Do mé puberty mi rodiče říkali Bobino, Bobčo, Bobí, protože jsem se narodila na Boženu a milovali film "Drahé tety a já" kde je pes Bobina. Kdykoliv jsem se s tím někomu svěřila, mohl se počůrat smíchy :D.

2. Jaký máš divný zlozvyk?
Neustále si projíždím vlasy prsty, beru pramínky vlasů a uhlazuju je, strkám je mezi rty, jediné co tedy nedělám je, že bych si je vyloženě strkala do pusy :D, ale jinak od té doby, co jsem je trochu spravila, s nimi pořád něco dělám.

3. Máš nějakou divnou fóbii?
Mít fobii z hadů asi není divné, jenomže mě pronásledují ve snech, do konce v nich umí chodit, nebo máme doma hada obřího přes celou kuchyni a já jsem pak schopná šílet i z toho, že na zemi je nehad slepýš :D.

4. Jaký song tajně miluješ zpívat na plný pecky, když jsi sama?
Všechny diskárny, které nejsou moc rychlé, abych je zvládla zpívat. Po rozchodu jsem skoro každý večer vyřvávala "We Are Never Ever Getting Back Together", což mi zaručilo dobrou náladu a opravdu se v tom utvrdit.

5. Která věc tě úplně nejvíc vytáčí?
Mě štve obrovská spousta věcí, lidí, ale z naštvanosti vždycky nadávám jenom ve škole, nebo když se s někým hádám. Jinak jsem celkem klidná a přestože se to ve mě vaří, nedám nic najevo.

6. Jmenuj jednu věc, kterou děláš, když jsi nervózní.
Sahám si na obličej.

7. Na jaké straně postele spíš?
Tak nějak uprostřed, otočená ke zdi.

8. Jaké pití si vždy v restauraci objednáváš?
Kofolu nebo pomerančový džus.

9. Jaký byl tvůj první plyšák a jak se jmenoval?
Vím jak vypadal, ale netuším co to bylo, něco mezi medvídkem a veverkou a jestli jsem ho někdy nějak pojmenovala, tak nemám tušení jak.

10. Jaké kosmetické pravidlo doporučuješ, ale sama ho nedodržuješ?
Tak tady se musím pochválit, že doporučuji jen to, co sama dělám.

11. Jakým směrem stojíš ve sprše?
Zády k zrcadlu.

12. Máš nějakou zvláštní dovednost, kterou umíš se svým tělem?
Od té doby co cvičím jsem o dost ohebnější, co ale umím skvělého se svým obličejem je přisát horní ret k nosu, vypadám jako divoké prasátko :D. Naučila mě to maminka a ještě někdo mi ukazoval, že to umí také, ale to už nevím kdo byl.

13. Které je tvé nejoblíbenější nezdravé jídlo?
Pizza.

14. Jakou frázi používáš nejčastěji?
"No jasný no."

15. Čas na spánek - popravdě, v čem spíš?
V různých košilkách, vytahaných košilích, tričkách, v létě třeba také v ničem :D.

A teď tedy ještě k tomu, jakou jsem měla středu. Po delší době jsme se s kamarádkou domluvily na společném odpoledni a přestože dost pršelo, nezabránilo nám to si společně strávený čas pořádně užít. Nasedly jsme do jejího novýho autíčka, projeli půlku města a ještě mi mezi městem a vesnicí ukázala jak jezdí stovkou :D. Vidět se s někým po dlouhé době je zaručená dobrá nálada, takhle moc jsem se už dlouho nezasmála a ještě jsem se mohla radovat z nových věcí.


V Rossmannu jsem ve výprodeji našla barvu Mousse Color za 32,- je to světle hnědá, normálně používám tmavou blond od Avonu, ale na krabičkách jsou si celkem podobné, stejně jsem už přemýšlela o tmavší. Rimmel měl akci 25%, tak jsem neodolala nude laku za 40,-. Posledním úlovkem byl makeup od Gabrielly Salvete, momentálně mám doma všechny tmavé, tester byl tak akorát na mě, jenomže co se nestane- přinesu MU domů a je tak o tři odstíny tmavší než bych potřebovala, takže jde hezky mezi ty, které budu používat až v létě a teď už to budu muset nějak vydržet :D. Byla na něj 50% sleva a já platila jen 84,-.


V DM jsem byla vyzvednout slevy, tak jsem zvědavá, jestli je využiju, z minulé knížky jsem totiž nakonec nepoužila ani jednu.


V Takku už jsem se několikrát byla podívat na tento náramek, na který měli slevu. Vždy jsem si řekla, že nebudu utrácet za blbiny, ale tentokrát jsem si tu radost už prostě udělat musela :D! K tomu jsme ještě vzala náušnice, které se mi k němu hodí a za obojí jsem platila 158,-


Na praxi jsem si dala zelený čaj a tak mi zachutnal, že jsem je hned musela domů koupit taky. Tak jsme se ještě zastavily v Kauflandu. Oba mi moc chutnají, ale broskev vede, připadá mi o něco sladší.


Na fotce není malý CrazyVolf, po kterém jsem nemohla usnout :D a dvě hořké čokolády pro mamku a babičku dodatečně ke dni matek, o kterém jsem neměla peníze a vzpomněla si zase až dost opožděně.

Užijte si víkend :)!

20 komentářů:

  1. Já mám s tou barvou od Palette dost špatnou zkušenost - alergická reakce. Tak si dávej pozor ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle čaje miluju :) ještě brusinkový!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem si ani nevšimla :), podívám se příště :).

      Vymazat
  3. pekny članok aj blog davam follow Romy

    pozyvame na GyVEAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. 11 mě prostě hrozně pobavila :D Ještě že u nás ze sprchy není na zrcadlo vidět :D
    A 15: teda ty nudistická nestydo! :D
    Moc jsme se pobavila a Rimmel Bare neccesitie ti schvaluju, nejlepší nude lak z drogérky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :D, teď si mě moc potěšila, že jsem si takhle dobře vybrala :).

      Vymazat
  5. Představ si, že čtu druhý bod a u toho si prohrabuju vlasy a strkám je k puse... :)

    PS.: Celou dobu mám komplex ze Sonidla, ale ono Bobina taky není žádná sláva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U počítače je to nejhorší :D, no to teda není, naštěstí po pubertě tahle přezdívka odezněla, neumím si představit, že by mi tak říkali ještě teď :D.

      Vymazat
  6. pes bobina, to je super. :D a to s vlasmi robím tiež, stále si ich musím chytať.

    OdpovědětVymazat
  7. krásny náramok:) a pekný tag:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, do náramku jsem se naprosto zamilovala :).

      Vymazat
  8. ten náramek je krásný, podobné velmi často nosím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem ho měla na sobě poprvé a moc pohodlný mi nebyl, bojím se, že ho někde roztrhnu :(.

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.