pátek 31. května 2013

Balea - Oil Repair

Mám pocit, že o téhle řadě napsal na svém blogu snad už skoro každý, já se samozřejmě nechala zlákat heslem "Za málo peněz hodně muziky" a dobře jsem udělala :)!


Řada je určena pro extrémně poškozené a suché vlasy. Obsahuje pečující arganový olej, hydratační komplex s pšeničnými proteiny, panthenol, glycerin a neobsahuje silikony. Moc hezky vanilkově voní a to i celkem silně, hlavně kondicionér.

Šampon skvěle pění, vlasy dobře umyje. Ze začátku se mi po něm vlasy vůbec nemastily, ale jak už bývá jejich zvykem, po čase si zvyknou a začnou se opět mastit jako dříve. Při použití samotného šamponu (což moc často nedělám) jsem měla vlasy nadýchané, ale celkem hrubé na dotek. Po čase mi přišlo, že se opravdu spravily a už jsou hebké i se samotným šamponem.

Kondicionér je můj miláček. Převálcoval všechny masky i kondicionéry, které jsem kdy zkoušela. Vlasy jsou po něm prostě úžasné! Heboučké, jdou dobře rozčesat, drží si svůj tvar a ještě božsky voní, což nevydrží moc dlouho, ale aspoň něco.

Po použití obou výrobků si připadám, jak kdybych přišla od kadeřnice. Možná je až moc vychvaluji, ale když vezmete v potaz to, že každý z nich stojí čtyřicet korun, tak si prostě nejde na nic stěžovat. Vlastně něco by tu přece jenom bylo - balení. Nelíbí se mi na baleních fotky, ale to je detail, horší jsou ty tuby. Jsou měkké, takže teď, když už jsem zhruba v polovině, se s vymačkáváním pěkně rozčiluji a už vidím jak budu nepříčetná až budu u konce balení :D.

Složení kondicionéru.

Složení šamponu.
Zkoušely jste tuto řadu?

10 komentářů:

  1. Zkoušela jsem kondicionér a jak říkáš, je super. Jeden z mých nejoblíbenějších :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balea mě začíná zajímat víc a víc, musím se mrknout i na jejich vlasovou kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dodělávám šampon v této tubě, ale nějaký jiný, omlazující proti lámání (německý názav si nepamatuji a jsem tak mrtvá, že se jen válím na pohovce a nejsem schopna dojít do koupelyn :/). Taky je hrozně měkká, ale mám ji zase radši než extra tvrsé, které ani nejde zmáčknout :D Jinak mi šampony od Baley moc nevyhovují, přijde mi, že mi to s vlasy nic nedělá, jen víc splihnou :/
    A z téhle řady jsem měla kondicionér, hezky voněl, ale přišlo mi, že vlasy moc nevyhladil... mám náročný vlasy nooo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo je to třeba kus od kusu jiný, buď je někdo miluje nebo mu připadají k ničemu :D.

      Vymazat
  4. Tak to vypadá dobře. Mám ted Syoss na zničené vlasy a zatim mi přijde, že je mám po něm naprosto příšerný, přitom mi jiný druh od Syossu naprosto seděl.

    OdpovědětVymazat
  5. To už je další pozitivní recenze na tyto výrobky, tak po nich asi taky sáhnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Neskúšala som ju ešte, no plánujem niečo možno vyskúšať :)

    la petite Bonitka
    GIVEAWAY on my blog

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem se nechala zlákat a myslím, že jsem neprohloupila, už jenom kvůli té vůni se vyplatí je mít doma :) Přidávám můj názor :) http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/cerni-bojovnici-za-krasne-vlasy-balea.html

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.