středa 22. května 2013

Rexona - Maximum Protection + Lady Speed Stick - Wild Freesia

Příjemné odpoledne všem :).
Článek o Rexoně jsem z nevím jakých důvodů stále odkládala, ale když jsem jí viděla včera v reklamě, řekla jsem si, že je nejvyšší čas napsat článek. Místo toho jsem si po letech užila odpoledne bez notebooku, zhruba do dvou jsem byla na praxi, dala si oběd, šla ven s přáteli, večer běhat a ještě jsem si konečně pořádně uklidila pokoj. Takovéhle dny bych mohla mít pořád :D :)! Takže článek je tu až dnes a já už jdu k věci :).

Rexona - Maximum Protection

Mám vůni clean scent, kterou jsem přirovnala k mejdlíčkům, ale když jsem na blozích četla přirovnání k právě vypranému prádlu, znělo to mnohem líp a už to cítím také :D. Tento Anti-Perspirant Deodorant by se měl pro nejlepší účinek aplikovat před spaním, aby mohl lépe proniknout do pokožky, prý to tak funguje, jenomže já tohle použití zavrhla, že nebudu přes noc ucpávat kůži :D. Takže ho používám ráno a myslím, že mi poskytne stejnou ochranu, kterou slibuje až 2x účinnější v porovnání s běžným antiperspirantem Rexona a Dove ve spreji.


Po jeho použití se opravdu celý den nepotím a ještě ho ze sebe tak polovinu dne cítím a to dost silně, i v zakouřené místnosti známá pronesla, že cítí dětský pudr a ukázalo se, že jsem to já :D. Na jednu stranu je fajn, že vydrží, ale mohl by vonět alespoň třeba po květinách nebo citrusech. K účinkům bych ještě dodala to, že na bavlněná trička, na kterých se udělají fleky jakmile se trošku zadýcháte to účinek nemá a udělají se tam i tak, jen ne v takové míře. Většinou když jdu večer cvičit tak ze sebe nic necítím, ale včera když jsem byla běhat, tak už jsem cítila, že jsem zpocená, takže před nějakou vyšší fyzickou aktivitou by bylo fajn ho aplikovat znovu. Docela přemýšlím o tom, že bych si ho koupila znovu, jen tedy budu muset očuchat a ty ostatní a doufat, že se mezi nimi najde ne tolik výrazná vůně :).



A když už jsem u těch deodorantů, představím vám ještě jeden, který jsem nedávno spotřebovala a nestihla vyfotit, jak vypadá uvnitř, ale myslím, že to jak vypadá tuhý deodorant všichni víme :).

Lady Speed Stick - Wild Freesia

Je tedy tuhý, což mi vyhovuje tak nějak nejvíc, sprejům nevěřím, že zabraňují pocení a kuličky mi dělají fleky. Voní hezky jemně a květinově. Když jsem ho používala neměla jsem problém s tím, že bych cítila pot, ale ani jsem ze sebe necítila jeho vůni, což je pro mě tak nějak ideální. Mně fungoval dobře :). Také přemýšlím o tom, že bych se k němu v budoucnu vrátila :).


Ve skutečnosti má obal krásnou fialovou barvu, která se mi nepodařila zachytit, ale určitě ji znáte z drogerií :).


Máte zkušenosti s Rexonou nebo Lady Speed Stick :)?

17 komentářů:

  1. Rexonu jsem si koupila na vyzkoušení (musela jsem ji otestovat, když ji všichni, co ji našli v Senzaboxu, tak vychvalovali) a až tak odvařená z ní nejsem. Hlavně ta vůně čistě vypraného prádla mi moc nejde pod nos. :-D Taky plánuju vyzkoušet i ty dvě zbývající, škoda, že se nedají očuchat hnedka v drogérce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to stejně bude na jedno brdo :D. Ale tak já to asi začnu dělat tak, že jí přestříkám sprejem, aby to nebylo tolik cítit :D.

      Vymazat
  2. Do rexony jsem se totálně zamilovala! Sice tedy voní jak ďas, ale za to suché podpaží to stojí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych chtěla vyzkoušet tu novou Rexonu, ale v současné době mám docela velkou zásobu různých antiperspirantů a deodorantů, takže budu muset vydržet a toho nočního používání bych se taky bála, nebo ne bála v pravém slova smyslu, ale víš jak to myslím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo vím :D, navíc v porovnání s ostatními je celkem drahá.

      Vymazat
  4. Do Rexony jsem se úplně zbláznila, naprosto mi vyhovuje! I ta vůně je mi celkem příjemná, ale jsem zvědavá na další :-) Od Lady Speed Stick jsem ještě nic neměla, ale možná vyzkouším. Díky za tip! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Rexonu bych chtěla ráda vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  6. zajtra sa idem po Rexone určite popozerať! :) už som na ňu čítala toľko chvály :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od Rexony antiperspirant shower clean a je super, hlavně teda ta vůně, tak se musím podívat jestli ji dělají i v tomhle maximum protection provedení :)

    OdpovědětVymazat
  8. nice;)

    would you like to follow each other? please tell me if you follow ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam deodorant Lady Spped Stick Aloe a neviem nan dopustit! Myslim,ze to su naj antiperspiranty/deodoranty, aj ked teraz mam chut vyskusat aj tu Rexonu...:P
    http://rosie-posiexoxo.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. tu Rexonu bych docela ráda vyzkoušela, zatím na ni čtu jen chválu :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja som si rpesla obdobim, ked som mala taketo deo, ale uz pouzivam len spreje, viac mi vzhovuju:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.