neděle 3. listopadu 2013

Nakoupeno za měsíc říjen

Krásný večer :)!
Tento měsíc se zde neobjeví článek spotřebováno, protože jsem stihla spotřebovat jenom dva produkty. Spoustu lahviček se ale blíží svým obsahem ke dnu a tak doufám, že na konci listopadu se ke ve dvojce připojí nula a prázdných lahviček bude aspoň dvacet :)! Asi si to dám jako listopadovou výzvu :D.

Omlouvám se, že k vyhlášení giveaway jsem se dostala až o tři dny později, než jsem slibovala, nějak si momentálně neumím rozvrhnout čas. Nicméně vyhrála Veronicca, já jí gratuluji a po dopsání článku jdu psát e-mail :). Tentokrát jsem výherce vybírala tak, že jsem na bílý papír různě napsala čísla komentářů a pak poslepu udělala na papír lihovkou tečku, která byla nakonec nejblíže číslu 14. Musím vám ještě poděkovat za krásné komentáře, které jste u článku s GA napsaly :)!

Za tento měsíc se mi udělala zase pěkná hromádka nakoupených výrobků, začnu kosmetikou, o které je především tento blog :).


Na začátku měsíce jsem si do Rossmanna šla pro micelární vodu L'Oréal, která byla v akci. Za akční cenu byla také Nivea v plechovce, kterou jsem se rozhodla vzít do zásoby na zimu a pískové laky GS byly o třicet korun levnější a já byla tak dobrá a sáhla jen po jednom, který mám také v plánu nosit v zimě a tím je Princess :). Jednoho dne jsem také vyrazila do papírnictví, vedle kterého je Teta, do které jsem se rozhodla jenom nahlídnout a opět jsem neodolala pískovému laku za padesát korun, tentokrát Rimmel Aurora. Už mi pomalu docházejí sprchové gely, jeden Palmolive už jsem měla (článek), takže jsem se za opět akční cenu třicet korun (v Rossmannu) rozhodla vyzkoušet další vůně, jsou si velmi podobné a já se zase těším na ten relaxační požitek :)! V DM jsem se stavila pro výrobky, jako jediné za stálou cenu :D a tím je sprchový gel s vůní kokosu a nektarinek, silná, ale boží vůně! Kakaové máslo, které většina z vás už zná, také moc hezky voní a na pokladně jsem nečekaně dostala vzoreček sprchového gelu Dove Purely Pampering a gumový náramek Axe Apollo Space Academy, který poputuje k jednomu z mých kamarádů. To mi zase jednou v DM udělaly radost :)!


V Kiku jsem se zastavila pro nějaké doplňky. Úžasný balící papír se sovičkami jsem si pořídila, abych do něj zabalila krabice, do kterých následně poskládala nějaké volně se válející věci v poličkách. Svíčky s vůní jablka a skořice jsou mojí zimní tradicí, už jsem vypálila skoro půlku. Z doplňků jsem si odnesla dvoje kruhové náušnice, stříbrné a tmavě modré, oboje za 25 korun a set černého náhrdelníku a náušnic také za 25 :).


Z Kiku jsem si ještě odnesla žlutý svetr, který se mi teď na podzim hrozně líbí a v obchodu Gigan Textil jsem konečně objevila punčochy se zimním vzorem za skvělou cenu, takže musely být hned moje :D! Ještě jsem zde sáhla po zateplených černých legínách, původně určené na běhání, ale už je zima, takže je unosím spíš doma. Bohužel jsou z materiálu, na kterých se po jednom vyprání udělají "cucky", takže opravdu jen na domácí použití, ale jsou opravdu hřejivé a pohodlné :).


Nákupy ze sekáče nesmí chybět :D! Tady jsem ulovila černé kalhoty na gumu (Marks&Spencer!), tmavě modré triko s roláčkem a dlouhými rukávy a vestičku, už dlouho jsem nějakou chtěla.


A ještě dvě trika, bílé s límečkem a tříčtvrtečním rukávem a šedé s dlouhým rukávem.

Ve čtvrtek jsem měla s kamarádkou sraz v Liberci s tím, že jenom pokecáme a na nákupy kašleme. Pro jistotu jsem si sebou vzala tisícovku, kdyby náhodou se mi něco líbilo. Samozřejmě, že jsem jí celou utratila :D, ale z nových kousků mám hroznou radost, tak aspoň, že tak :).


Konečně jsem si koupila pořádné legíny z materiálu, který nezežmolkovatí! Černé a šedé, věřím, že je unosím :), jsou z obchodu Tally Weijl. Jednobarevné tmavě modré tričko je z C&A.


To je snad poprvé, co jsem si nějaký kousek oblečení vysnila a sehnala do puntíku stejný! Chtěla jsem světle zlatý, volný svetr, který se bude lehce třpytit a bude mít zúžené rukávy. A v posledním obchodě, který jsme navštívily byl! A je můj! A já ho miluju :D! Sehnala jsem ho v Gate, ten obchod mám čím dál tím radši :)! A k šedým legínám to chtělo šedou kruhovou šálu, je v z vjetnamského obchodu Kikiriki, který je teda úplně jiný, než ostatní chaotické vjetnamské obchody, tady mají vážně výběr a opravdu stylové kousky :).

Doufám, že vám, co rády čtete, jsem dnes udělala radost, protože takhle dlouhý článek jsem snad ještě nikdy nenapsala :D a snad jste se i pokochaly vy, co jen rády projíždíte obrázky :). Mějte se krásně ♥.

27 komentářů:

  1. Oba svetříky jsou krásný, hned bych brala. :D

    OdpovědětVymazat
  2. kakaove maslo musim niekedy vyskušať, a krasny sveter ten bledunky :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už chtěla vyzkoušet jak dlouho, tak konečně :)!

      Vymazat
  3. No poviem ti že toho máš za tento mesiac nakúpeného naozaj dosť :D Velá závisť!! Už len pre to lebo ja som sa tento mesiav krotila a vôbec netuším ako som to prežila :D Ten zlatý volný svetrík je krásny, tuším som ho videla aj u nás v Gate. Pieskové laky sú strašne fajn, tiež sa mi vrývajú pod kožu...a to mám doma len jeden od GS. Ako vidím, musím sa ísť mrknúť aj do Kiku... :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, tento měsíc se to nakupilo, jsem ráda, že se ti mé nákupy líbí :D :). Mně se ty pískáče také líbí čím dál tím víc :)!

      Vymazat
  4. micelárku od loreal jsem si pořídila také.. těším se až jí vyzkouším :) já jsem jí kupovala v akci v DM, tam jí měli za 99 korun :) kakaové máslo od balei mám také a je super... a nivea v plechovce? ta doma nesmí nikdy chybět.. nejlepší krém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta micelárka je vážně suprová :)! Já jí také kupovala za 99, ale v Rossmannu no :D, hlavně, že byla v akci :). Mně teď Nivea několik měsíců chyběla, tak jsem teď rovnou koupila pořádné balení, aby se to už nemuselo opakovat :D.

      Vymazat
  5. No pěkně jsi pokoupila, až se mi sbíhají sliny! :D Na to spotřebováno se strašně těším, už ať je konec listopadu teda! :D... Mimochodem ten lak od GS mám a nejsem spokojená, mám další dva a ty miluji ale tenhle odstín se mi nelíbí na nehtech ani trochu, ale každý má jiný vkus :). Doufám že bude recenze na ten lak od Rimmelu a to kakaové máslo a sprchový gel Ti závidím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář, moc mě těší, že se na články těšíš :))!

      Vymazat
  6. Parádní věci, ty punčošky a šála jsou krásné!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Přijde mi, že o kakaovém másle poslední dobou čtu úplně všude, musím ho taky vyzkoušet :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to tak připadá, tak přemýšlím, jestli o něm vůbec mám psát, až ho ozkouším :D.

      Vymazat
  8. Ten zlatý svetr vypadá skvěle!!

    OdpovědětVymazat
  9. Kakaové máslo od Balea si chci taky pořídit, ale stále uvažuji jestli ano nebo ne.. ale vidím to tak, že nakonec neodolám a pořídím si ho. Balící papír se sovičkami vypadá nádherně.. Svíčky si teď kupuji hodně, hlavně vanilkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že s tím jak se o něm všude píše nakonec také neodoláš :D :).

      Vymazat
  10. krásné úlovky :) hlavně ten poslední svetr je nádherný, snad ho v Gate ještě seženu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní věci sis koupila :-) Nejvíc se mi líbí žlutý svetr a vzorované punčochy. Po kokosovo-nektarinkovém sprcháči jsem taky pokukovala, ale já mám sprcháčů a mýdel toliiik a furt přibývají nové... hrůza prostě :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Dneska jsem čuchala k tomu sprcháči Balea, voní úžasně a na to kakaové máslo už mám taky dlouho zálusk;D Jinak ten lak Rimmel je fakt krásný, mělas pravdu, že je nejhezčí z těch všech;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To voní :), já už se nemůžu dočkat až ho nalakuji :)!

      Vymazat
  13. Ten balící papír se sovou je dokonalý :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty doplňky z Kiku jsem kupovala taky:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.