středa 9. dubna 2014

Čtyři Balea novinky

Krásné poledne a dobrou chuť pokud právě obědváte :)!
zase ležím zabalená v peřinách, popíjející zelený čaj s medem a citronem. Jsem nepoučitelná! Každý příchod jara je stejný, vysvitne sluníčko, zahodím oblečení a pak mám do léta kapesník u nosu, achjo. Doufám, že aspoň vy jste se tomuto jarnímu nachlazení vyhnuly, jelikož já pak doma ležím opravdu každý rok :D.

Tyto novinky jsem si pořídila zhruba před měsícem, takže možná, že zase takové novinky to nejsou a možná, že už jsou v obchodech pěknou dobu a já si toho nevšimla, tak mě popřípadě omluvte. Každopádně vám teď napíši něco málo o každém z těchto čtyř produktů :).


Sprchový peeling jablko a skořice - nějak nechápu proč se tato limitka objevila teď a ne v období Vánoc, ale co už. Vánoční vůně jsou stejně mé nejoblíbenější a když vloni prodávali citronový peeling, tak jsem si ho kvůli vůni nekoupila, hrozně mi smrděl :D. Tahle vůně je také dost silná a přeslazená, jak už jsme u této značky zvyklé. Jablko jde cítit velmi silně a skořice jen lehce v pozadí. Zrníček v peelingu není moc, ale to neubírá na jeho účincích. Dobře se díky tomu roztírá a i tak skvěle obrušuje. Není to dlouhodobý efekt používám ho hlavně na dekolt a ten mi drží vyhlazený zhruba dva dny, takže ho používám párkrát do týdne. Doporučuju vám ho jít očichat a pokud vůně bude vyhovovat, jděte do něj :)!

Šampon červený pomeranč a moringa - je určen na barvené vlasy. Vůně je úžasná, pomerančová, šťavnatá a nepřipadá mi ani moc přeslazená, asi díky té morinze, jestli to dobře skloňuji, to slovo jsem viděla poprvé v životě :D. Šampon mě mile překvapil. Dobře pění a po uschnutí vlasů je mám mnohem hebčí než po ostatních šamponech a i lesklejší, takže od té doby, co ho mám, jsem líná používat kondicionér a se svými vlasy jsem i tak moc spokojená. Tak už vím, proč se všude píše, že Balea šampony opravdu umí a to všechno zvládne i bez silikonů :)!

Sprchový gel limetka a aloe vera - a tenhle sprcháč je přesně pro vás, které byste si rády koupily něco od Baley, ale vadí vám jejich přeslazené vůně. Je to jeden z mála gelů, který vás nepraští do nosu přeslazenou vůní, které mám sice ráda, ale i tak je tohle příjemná změna. Vůně je velmi jemná, jde z ní cítit aloe vera, ale limetku jsem nějak nezaznamenala, určitě si k němu v DMku čichněte, vůbec bych neřekla, že tuhle vůni vyrobila zrovna Balea, tipla bych to spíš na Niveu, Dove nebo nějakou takovou značku vyrábějící produkty velmi jemných vůní. Krásně se roztírá, pění a i je hezky krémový. Další milé překvapení :)!

Sůl do koupele pomeranč - s posledním výrobkem jako jediným spokojená nejsem. Myslím si, že to byla vyhozená dvacka za blbost, ale tak co, byla to jen ta dvacka. Vůně je dost silná i na mě, ale ve vodě pak není cítit vůbec. Sůl se rychle rozpustí a zanechá oranžovou vodu. Vlastně jsem nikdy na sole do koupele nebyla a koupení tohohle výrobku byl nějakej omyl :D.

Ještě bych vám ráda napsala jak jsem nadšená, že někdo zde zveřejnil mou giveaway a mě přibylo během dvou dnů dalších dvacet čtenářek. Patří vám všem obrovské díky <3. Už je vás tu přes 300 a to jsem nikdy nečekala, že se stane, jste úžasné a moc děkuji za všechny komentáře :)!

Znáte některý z těchto výrobků nebo vás aspoň nějaký zaujal :)?

14 komentářů:

  1. Sprcháče a peelingy od Baley mám moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. mmm mňam citrusy ďakujem za typy s tymíto som ešte tú česť nemala:))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten peeling mám, ale citronovy, je fajn.
    Momentálně jsem zkoušela ovonět tu jahodovou novinku - sprcháč - a voní moc pěkně. Ale jelikož mám sprcháčů dost, asi si ho nepořídím :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodový mi také voněl, ale nakonec jsem sáhla po tomto :).

      Vymazat
  4. Ten sprchový peeling vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling bych moc ráda vyzkoušela, tuhle vůni bych si určitě zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na těle je silnější než v lahvičce, ale pokud máš ráda jablíčka, jen do něj :D :)!

      Vymazat
  6. Na ten peeling jsem se také dívala a před létem by se mi nějaký hodil, aby pak lépe chytalo opálení, ale odradila mě právě ta vůně...nechci vonět jako v zimě :D Na šampón jsem ještě nenarazila, ale to proto, že asi žádný nehledám, ale až se mi podaří zlikvidovat ty mé zásoby, kouknu na něj, za to limetková "příchuť" mě neláká vůbec, momentálně máme sprcháč z Německa z limetkovou vůní a já si nemůžu pomoc, ale připomíná mi takové ty vonítka do záchodů :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On právě po limetce nevoní vůbec, takže ho zkus očichat, třeba překvapí, tak jako mě :).

      Vymazat
  7. šampon vypadá lákavě,:) Určitě ho vyzkouším:)!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.