pátek 23. května 2014

Velký šatníkový new in

Přeji krásný páteční večer!
Takhle dlouhou dobu jsem bez blogů nikdy nevydržela a divím se, že jsem to zvládla :D. Za tu dobu, co jsem se neozvala jsem stihla úspěšně odmaturovat, dokonce to vypadá na vyznamenání :)! Všem, co máte před sebou ještě nějaké zkoušky nebo důležité testy přeji, abyste to zvládli co nejlépe.

Konec školního roku jsem si opravdu užila. Celé roky jsem se ve třídě s nikým moc nebavila a spíš byla za šprta, ale na plese se všechno změnilo a já se skamarádila se dvěma holčinama, se kterými se vídám i teď po škole. Poslední týdny jsem vlastně se všemi začala dobře vycházet, občas zašla za školu :D... Bylo úžasný se ty poslední dny do školy dokonce těšit :)!

Když už jsme u těch přátel, tak jsem obecně v poslední době poznala spoustu nových lidí a byla na několika skvělých akcí (rozhodně jsem se celý svaťák neučila :D). Což je také důvod, proč jsem odmaturovala v pondělí a na blog píši až dnes, nějak nestíhám, ale věřím, že se to teď zklidní a já si na čtení najdu aspoň chvilku každý den :).

A teď už teda k mým novinkám, mám tu 17 nových kousků a to téměř zadarmo :D. Začnu nákupy v F&F, všechny kousky mám z výprodeje :).

Podobné tričko jako je to první nosila hlavní role seriálu The Lying Game, takže to byla láska na první pohled. Zebrované tílko je hezky vzdušné a docela dlouhé, takže k legínám ideální :).

Po košili už jsem také nějaký ten pátek pátrala a nakonec našla tuhle <3. Natahovací džíny (odmítám to nazývat "džegíny" :D) byly už nutností, jelikož mám hromadu kalhot a žádné džíny mezi nimi :D.

Poprvé v životě jsem si pořídila sáčko :D! V C&A také ve výprodeji za 200,-. Nejdřív jsem se bála, že v něm budu vypadat moc usedle, ale naopak sklidilo velký úspěch a já ho tahám téměř pořád :D. Balerínky jsou z H&M za cca 250,-.


A teď se vrátím ke kamarádkám, se kterými jsme udělaly výměnu oblečení. Některé oblečení se mi doma válelo strašně dlouho a dost jsem pochybovala o tom, že by se na internetu prodalo, takže vyměnit oblečení mezi sebou byl opravdu skvělý nápad. Spokojenost je na obou stranách :)!

Nejdřív tedy začnu věcmi, které mi dala první kamarádka, protože jí jsou velké.

Tyto tři trička mám v plánu nosit doma nebo v nich sportovat. Konečně doma nemusím chodit ve vytahaných tričkách po tátovi nebo z tělocviku :D.

Tyhle dvě trička se mi líbí, ale už je na nich znát nošení, takže je budu nosit spíš ven, třeba s hafanem :).

Z těchto dvou kousků jsem přímo nadšená! Fialový oversize svetr a zelená bundička jsou na jaro jako dělané :)!

A ještě tu mám kousky od druhé kamarádky, která mi je věnovala, jelikož jsou jí pro změnu malé.

Svetříky :), nikdy v životě jsem neměla tolik svetrů jako mám teď :D!

Košile bude super v létě na chladnější večery, kdy budu chtít přes tričko přehodit něco lehčího. Modré kalhoty jsem si za poslední dobu hodně oblíbila :).

A ještě prozradím, že mám v plánu "tour de šatník" :D. Už jsem ho jednou kvůli tomu i uklízela, no... to budu muset udělat znova.

Také jsem konečně předělala design. Plánuji to už někdy od zimy, to jsem ale rychlík :D. Měla jsem verzi s hvězdičkami, s palmami, s hvězdičkami a palmami a všechno se mi to zdálo nějaké přeplácané, takže nakonec jen takto, snad si také řeknete, že v jednoduchosti je krása :).

Zaujala vás některá z novinek :)?

24 komentářů:

  1. gratulujem k maturite:)) veci su krasne vedela by som si vybrat:))inak ten novy design blogu sa ti podaril peknyy

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju!!! :) Design se mi moc líbí, není nad jednoduchost. :) Páni, to je spousta kousků, nejvíc mě zaujala ta džínová košile, ta je vážně parádní! A je chytrý, si to nepotřebné vyměnit s kamarádkami. To máš dobrý, že máte nebo jste měli podobnou velikost :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), jojo je to super, určitě ještě něco málo povyměníme :D.

      Vymazat
  3. To sako vypadá moc dobře a za tu cenu, no nekup to :) Tzv. jeggins miluju, je to snad ten nejlepší druh kalhot, který mohli vymyslet. Na legíny nemám většinou odvahu, kalhoty, pokud nejsou strečový, tak mě omezují v pohybu a s jeggins žádný problém nemám.
    A moc gratuluju k maturitě! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :)! Také se mi tento typ kalhot hodně líbí, ještě do toho trochu upravit nohy by to chtělo :D.

      Vymazat
  4. gratuluji k maturitě a aspon úplný konec školy jsi měla pěkný, tak nebudeš muset zle vzpomínat :)
    a to první peplum bílé triko je úžasný! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem moc ráda, že se mi pohled na střední během pár dnů úplně změnil a uvědomila jsem si, že to vlastně byly super léta :).

      Vymazat
  5. Moc ti gratuluju k úspěchům! :) Sako vypadá perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné kousky, hlavně to sako a balerínky! Sako za 200? Trošku závidím!:D A moc gratuluju k matuře;)

    OdpovědětVymazat
  7. skvelé nákupy - vo výpredajoch a za super ceny sa nakupuje najlepšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, z takových nákupů mám největší radost :D :).

      Vymazat
  8. Jeeee. Uplne si pamatuju, jak vypadalo obdobi maturity u me. :D Asi tak nejak stejne..:D Do skoly jsem se tesila, pak same paaaarty a zabava. :D
    Jinak nakoupila jsi skvele! Uzasne kousky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to má asi většina no :D, je to fajn a děkuji :)!

      Vymazat
  9. Aj ja chcem take kamaratky:-) inak velmi.pekne veci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem zase bohatší o další kousky :D, fakt je super takové kamarádky mít :).

      Vymazat
  10. Gratuluji k vyznamenání ! To tedy klobouk dolů :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, to jsou nákupy, tolik pěkných věcí :) Mně se nejvíc líbí balerínky, takové by se mi taky hodily :) A velká grtulace k vyznamenání, jsi šikulka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balerínky teď hodně nosím, jsou super a moc děkuji :)!

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.