neděle 21. září 2014

Blogová zpověď

Dnes jsem se pokoušela předělat design, ale záhlaví mi pokaždé při vložení zešedlo. Byla jsem na nervy a sesmolila to, co tu je teď, jakože "prozatím". Pak jsem začala psát článek o dovolené, pro který jsem připravila 13 koláží, které mi zabraly několik hodin. Při psaní jsem zjistila, že jsem si je všechny -nechápu jak- uložila černobíle.
Dalo by se tomu říct den blbec na bloggeru, jenomže...

Už od začátku roku sem přispívám velmi zřídka, ostatní blogy si přečtu tak jednou týdně a nemluvě o tom, že mi stejně připadá, že píšu dokola furt to samé a z většiny se do toho psaní musím nutit.

Do kosmetiky obecně nejsem zdaleka tak zapálená jako před tím, novinky si kupuji už jen proto, abych je mohla zrecenzovat, takže mě to i stojí peníze a de facto je investuji do něčeho, co už mi nedělá takovou radost, jako dřív. Našla jsem své kosmetické stálice, tudíž mi doma zbývá opravdu pár produktů, kterým bych ještě chtěla věnovat pozornost v podobě recenzí.

Dále mě bavilo např. spotřebováno a new in, ale o těch se dá také psát jednou za čas. Tagy jsem měla moc ráda, přesto jsem dlouho neobjevila žádný u kterého bych měla chtíč jej vyplnit.

Měla jsem ty nejdelší prázdniny a blogu stejně věnovala minimální pozornost. Hodně jsem přemýšlela, jestli to tu zabalit úplně. Chci si však nechat zadní vrátka a ještě se sem občas vrátit. Přece jenom jsou tu věci, které mám nebo chci zrecenzovat. Příští víkend nastupuji na kolej a vysokoškolský život si chci co nejvíc užít a ne ho prosedět u počítače (na ten stejně nejspíš nebude čas).

Cítím se teď naprosto příšerně a je mi to moc líto vůči těm nejskvělejším pravidelným čtenářkám, jak těm reálným, tak těm "virtuálním". Na druhou stranu se mi ale strašně ulevilo, že je to tu napsané a už o tom nebudu muset přemýšlet a trápit se tím, jestli zvládnu něco psát nebo ne.

Až tedy dopíšu všechny své poslední nápady, kterých už zas tak moc není, chtěla bych pro vás uspořádat rozlučkovou giveaway a nezmizet ve stylu: hledaný blog již neexistuje.

Nepředpokládám, že by tento článek získal nějakou větší pozornost a ani neočekávám různorodé reakce. Prostě to jen chtělo ven a až se to tu rozhodnu zabalit úplně, tak ve velkém :D!
Mějte se krásně a užijte si zbytek neděle :).

33 komentářů:

  1. To šedivé pozadí máš kvůli picnicu :) Na blog jsem tenkrát dával anastavení jak se toho zbavit, tak se kdyžtak koukni jestli chceš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://janniebel.blogspot.cz/2014/07/grey-head.html máš to tady, ať to nemusíš hledat :)

      Vymazat
    2. Děkuju moc, jsi hodná :)), já pak ale omylem i to záhlaví hodila do černobílý ve photofiltru, takže už se pak s tím nedalo udělat vůbec nic :D.

      Vymazat
  2. To mě strašně mrzí :( Nikdo ale netvrdí, že musíš přidávat články jak na běžícím pásu. Vždyť stačí sem tam článek a hlavně ne z donucení. Stačí jen, když budeš mít náladu. Rozhodně doufám, že nezmizíš úplně. I kdyby tu byl článek jednou měsíčně, ráda si ho přečtu. Ale důležitý je, abys ty byla spokojená :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem právě měla ze začátku takové myšlenky, že už na to prostě kašlu úplně, ale když jsem tenhle článek psala, tak jsem zjistila, že chci mít ještě možnost "zadních vrátek" :). Moc jsi mě potěšila, samozřejmě profil si nechám, abych mohla dál číst a komentovat :).

      Vymazat
  3. Já tohle taky chtěla udělat, ale pak se ukázalo, že mám pořád o čem psát, tak třeba to u tebe dopadne stejně :-) A zkus si obrázky, které děláš jako záhlaví, ukládat v png, pozadí by nemělo zešednout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho mám doma právě taky ještě mraky, ale už prostě nevím co o tom dál psát, tak možná sem spíš budu dávat články ze života :), Děkuju za tip :).

      Vymazat
  4. To mě moc mrzí, ale blog bys měla mít pro radost a ne se do psaní nutit :) Tak třeba časem zase budeš mít na psaní článků chuť a vrátíš se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta chuť se určitě občas objeví, ale už prostě vím, že aktivně se věnovat blogu nezvládám :(.

      Vymazat
  5. Například mně by stačil klidně jen jeden článek za měsíc nebo i déle a určitě nejsem sama. Kdo tě má rád, bude tě mít v odběru navždy. Asi tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se tak krásně čte <3, děkuju Soni, jsi zlatá :)!

      Vymazat
  6. Nemá smysl se do něčeho nudit. Začala jsem blogovat, protože mě baví psát, ale pokud bych neměla náladu nebo nápady, nenutila bych se do toho :) Má ti to dělat radost a ne, aby se z toho stala povinnost :) Řiď se svými pocity :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to udělám, až mě to popadne, tak třeba přednastavím deset článků :D a pak si zase dám oraz :).

      Vymazat
  7. Já se přiznám, že teď se cítím tak trochu podobně. 90% článků v bloggeru ani neotvírám, videa sleduji tak 1 ze 3. Už jsem takovéhle stavy měla dřív, ale nakonec se to vždycky vrátilo do starých kolejí, tak třeba to tak bude i u tebe. Každopádně jsem ráda, že blog nebudeš mazat úplně, to by čtenářky určitě mrzelo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ta krize občas přijde na každou z nás a proto rušit to tu určitě nebudu :).

      Vymazat
  8. Moja milá Rory, opováž sa zrušiť blog! A presne ako píšu dievčatá vyššie, aj keby sa tu mal objaviť príspevok raz za mesiac alebo kludne aj raz za pol roka, tak si článok veľmi rady prečítame. Koniec koncov ťa vlastne chápem, tiež na blog nepridávam často.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se to budu snažit dělat, aspoň jednou za čas něco sepsat :)).

      Vymazat
  9. Nový vzhled blogu je super :) Tak uvidíš, jak Ti to bude vycházet časem, ale myslím, že my pravidelné čtenářky se sem budeme moc rádi vracet i kdyby vyšel 1 článek za měsíc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Mám poslední dobou stejné pocity.Taky nastupuju na VŠ,a tak řeším úplně stejný problém.A....nevím :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi nezjistíme, dokud tam oficiálně nenastoupíme :). Čeká mě to už v neděli, achjo :(.

      Vymazat
  11. Článek jednou za čas by mi nevadil, ale hlavně to dělej tak, abys byla spokojená Ty. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Cez víkendy môžeš písať o žúrkach na ,,koleji" :-)
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  13. Popravdě, mě recenze beauty produktů nebaví a nikdy je nečtu ani nekomentuju, pokud s nimi nemám něco společného. U tebe mě vždycky bavily články, které byly o tobě, jako tenhle. Ale to je můj osobní pohled. Ráda bych si četla články o tom jaké to je na koleji, nebo jak ty vnímáš vysokoškolský život :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem to měla taky, ale poslední dobou jsem vůbec ráda, že se stihnu osprchovat a namalovat :D a do toho ještě něco testovat..pfff :D. Jinak mě moc těší, že máš takovéhle typy článků ráda, protože přesně takové se budu snažit publikovat :). Až tedy po tom šíleném zkouškovém :D.

      Vymazat
  14. veď môžeš písať aj o vysokoškolskom živote:)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem napjatá na to jak to tady celé dopadne a jaké to bude dál :-) Hlavně abys byla spokojená ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší :)♥! Myslím, že někdy po novém roce už to snad trochu rozhýbu, ráda bych tedy do konce roku publikovala ještě tři články, což je asi nad mé síly, ale jeden už je předpřipravený na zítřek, tak aspoň něco :).

      Vymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.