středa 11. září 2013

Středeční nakupování

Hezký večer :)!
Včera jsem do rukou konečně dostala své vydřené penízky z brigády a samozřejmě to nešlo bez toho, aniž bych si hned druhý den šla něco koupit :D! Navíc nám teď přestěhovali Rossmanna, máme ho mnohem větší, se širším sortimentem a konečně jsem se dočkala velkého dvoustojanu Maybelline, Rimmel, nově Catrice - z toho mám největší radost a Miss Sporty :). Jelikož byla prodejna nově otevřená, hned nalákali na 20%ní slevu na celý nákup :)) a co jsem si tedy pořídila?


Jako první jsem sáhla po Linteo vlhčených ubrouscích, které už jsem kdysi měla a byla jsem s nimi spokojená, navíc 64 ubrousků stálo krásných 40 kč :). Jak už jsem tu v minulosti psala o mém malém wishlistu pudrů, tak si můžu škrtnout kompaktní pudr NYC a Stay Matte od Rimmel, jsem na ně zvědavá :). Na řasenku od Miss Sporty jsem četla samé klady a pak si jí i zkusila od kamarádky a byla jsem vážně moc mile překvapená, takže jsem sáhla po voděodolné verzi a těším se na testování. Rtěnka od Rimmel už byla úplnou nutností, co bych to byla za bloggerku, kdybych aspoň jednu doma neměla! Mám odstín 01 a je to ta nejčervenější červená, kterou jsem "potřebovala" k novému šátku. Dále jsem se stavila v DM, odkud mám nádherně vonící sprchový borůvkový gel Balea, ve stejné vůni mám i krém, tak aby nebyl sám :). Po obarvení vlasů na tmavo jsem se sháněla po barvě na obočí a nakonec jsem v Tetě sehnala tuto od Swiss O Par, jsem na ní zvědavá, nejspíš o víkendu jí vyzkouším, jen ještě nevím, jestli i na řasy, každopádně dám vědět, jak jsem dopadla :). Po příchodu domů mi mamka dala řasenku z Avonu, že jí prý dostala od známé a nechce jí, protože jí smrdí... já nevím, mně všechny řasenky smrdí stejně, takže jsem si ji moc ráda vzala :D.

Ještě bych vás chtěla upozornit na slevu v DM za 0 bodů! 25 % na všechny výrobku v nákupu od značek L'Oréal, Dermacol, Nivea, Dove, Fa, Schwarzkopf a Syoss.

Čím jste si poslední dobou udělaly radost vy? Zajímala by vás recenze na nějaký z těchto výrobků :)?

20 komentářů:

  1. Krásné nákupy, jsem zvědavá na recenzi na řasenku od Miss Sporty, jestli dopadne dobře, letím si pro ni :D A taky jsem docela zvědavá na tu barvu na obočí, hlavně jestli ji budeš umět nanášet, aby to vypadalo dobře, no určitě dej vědět ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem taky zvědavá, jen se bojím těch řas, chtěla bych to vyzkoušet, ale fakt se bojím, aby mi nevypadaly :( :D.

      Vymazat
  2. Pěkné nákupy Rory :)) Nejspíš půjde využít tu akci za nula bodů :)) A Stay Matte si kupuji stále dokola :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :), no jsem zvědavá co na tenhle bloggerský poklad řeknu :).

      Vymazat
  3. Přesně ten samý sprchový gel mám akorát mandarinkový a je super. A lak colorama jsem si koupila také, ale v růžové barvě, tak se těším, až ho vyzkouším. A stay matte je super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tu coloramu mám také, stejný odstín, tak kdyby ses chtěla kouknout na recenzi, tak jí mám na blogu.. :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  5. Fajnové věcičky. Mám ubrousky Linteo teď nově ale jiné a tu řasenku od Miss Sporty mám také.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem dneska nakupovala, ale méně než ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nakupuji v mnohem menším množství, ale teď jsem potřebovala vzít obchody útokem pro klid duše :D.

      Vymazat
  7. No páni, to sis udělala radosti :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem zvědavá na tu barvu od Swiss O Par. Hezky si pokoupila =)

    OdpovědětVymazat
  9. Rudou rtěnku od Rimmelu mám taky a zatím jsem se jí neodhodlala vynést přes práh bytu :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad tím jsem dnes taky přemýšlela, jestli budu mít vůbec odvahu jí vzít mezi lidi, tak jsem si řekla, že snad aspoň přes plesovou sezónu jí využiju :D :).

      Vymazat
  10. tá farba na obočie a riasy je aj na riasy len z nej ide niečo, na čo ti budú reagovať asi oči, neviem či čpavok, veď uvidíš..ako zas červené ich nebudeš mať, len ja som sa troška musela ovievať, aby mi to do nich nešlo:)

    OdpovědětVymazat
  11. púder je úplne top. milujem ho, určite budš spokojná:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře ♥.